Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: 12.12.2017 potekala zadnja letošnja seja UO GZS ZGIGM

V torej, 12. decembra 2017, ob 13.00 uri je na GZS, Dimičeva  ulica 13, Ljubljana, potekala 11. seja Upravnega odbora Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala v mandatu 2015-2019.

 

Na seji UO GZS ZGIGM smo obravnavali več pomembnih tematik, med drugim tudi rezultate in učinke obeh, prve in druge, strateške konference za trajnostno gradbeništvo. Potekali so tudi dogovori glede priprave vsebinskih izhodišč in čimprejšnje vzpostavitve Paritetnega socialnega sklada za gradbeno panogo v Sloveniji. Obravnavala se je tudi tematika socialnega dialoga KPGD. Aktualne teme in predloge za spremembo KPGD je predstavil Ožbej Marc, predsednik pogajalske skupine delodajalcev.

 

Na seji je Strokovna služba GZS ZGIGM predstavila svoje aktivnosti v zadnjem trimesečju.

 

Vodstvo Strokovne službe je predstavilo še Oceno poslovanja ZGIGM za leto 2017 in Finančni načrt za leto 2018 ter Program dela za leto 2018. Oba ključna za leto 2018 dokumenta ZGIGM so prisotni na seji potrdili.

 

Ker bo GZS ZGIGM v letu 2017 poslovala pozitivno smo s člani ZGIGM preverili tudi katere zunanje storitve (študije, analize, pravna mnenja ipd.) po meri in željah članov bi veljalo še naročiti. Posebne dodatne naročene zunanje storitve in za člane ključne informacije bodo posredovane članom le prek zaprtih strani ZGIGM in neposredno na javno objavljene e-naslove podjetij in družb, članov ZGIGM.

 

Naslednja, 12., seja UO GZS ZGIGM bo predvidoma marca 2018.

Strokovna služba GZS ZGIGM


Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.