Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Dan za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev SUSODCO, 9. in 16. december 2020

GSZ Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala vas vabi na prvi virtualni Dan za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev SUSODCO .

AGENDA z linki za spletno prijavo & spremni dopis-povabilo, opis  nastopajočih.

Namen dogodka je opremiti partnerje za socialni dialog s ključnimi sposobnostmi za podporo industrijskim odnosom v srednji in jugovzhodni Evropi. To je prvi od štirih dogodkov za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev v tej EU regiji, ki bo izveden v okviru projekta SuSodCo. Namenjen je izboljšanju strateškega načrtovanja in komunikacijskih spretnosti nacionalnih  socialnih partnerjev, ki izvajajo socialni dialog na ravni gradbenih dejavnosti v Bolgariji, Grčiji, na Hrvaškem, Cipru, Madžarskem in v Sloveniji. 

REGISTRACIJA (prijava) UDELEŽENCA NA DOGODEK: 9.12.2020 ZOOM LINK  https://us02web.zoom.us/j/87845106503?pwd=YWZEcENSaCtYcUlNMFFVOEpuYnhidz09  
REGISTRACIJA (prijava) UDELEŽENCA NA DOGODEK: 16.12.2020 ZOOM LINK  https://us02web.zoom.us/j/89145340292?pwd=M0Q3dUFXcVFTZDRqcnZNWlpMakZmdz09  

ZOOM LINK ZA MIRO orientatacijsko delavnico 14.12.2020 od 17.00 do 18.00: not obligatory https://us02web.zoom.us/j/89040956827?pwd=bm05Vm5sV1laMHRhTlNGMGdJK1IyQT09

Vsi štirje dogodki SUSODCO dogodki za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev so razdeljeni na dve seji: seminarji in delavnice. Na seminarjih bodo sodelovali ugledni strokovnjaki, ki bodo z nami delili in osvetlili trende evropskega socialnega dialoga in najboljše prakse ter nam pomagali pri izboljšanju komunikacijskih in digitalnih spretnosti. Delavnice bodo udeležence združile v interaktivnih sejah (virtualnih ali v živo), igrah vlog in privlačnih scenarijih za usvajanje znanja.

Teme načrtovanih dogodkov za krepitev zmogljivosti so naslednje:
-9. in 16. december 2020-virtualno: Najnovejši trendi in prihodnost socialnega dialoga. Vključevanje večletnega programa socialnega dialoga na nacionalni ravni.
-april 2021: Pomen komunikacijske strategije za učinkovito izvajanje socialnega dialoga in usvajanje komunikacijskih spretnosti.
-junij 2021: Digitalizacija gospodarstva in navezava na socialni dialog ter pridobivanje digitalnih spretnosti.
-september 2021: Usmerjeno usvajanje komunikacijskih spretnosti in zapolnjevanje vrzeli v spretnostih socialnih partnerjev.

Vsi dogodki za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev so brezplačni in so namenjeni sindikatom, organizacijam delodajalcev in drugim partnerjem v socialnem dialogu na nacionalni, regionalni in evropski ravni.
Dogodki so primerni tako za izvršne direktorje, strokovnjake v kadrovski službi, pravnike, člane pogajalskih skupin kot tudi strokovnjake, ki se ukvarjajo z industrijskimi odnosi v gradbenem sektorju.
Z veseljem vas pričakujemo na naši prvi spletni dvodnevni seji za krepitev usposobljenosti socialnih partnerjev.
Strokovna služba GZS ZGIGM

POGEJTE TUDI
BILTEN PROJEKTA ŠT 1
BILTEN PROJEKTA ŠT 2

Sofinancira Evropska komisija 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.