Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Ob izteku projekta ICONS: Inovacije na gradbišču podarjamo tečaj BIM za trenerje in učitelje, 16.2.2022

Projektna ekipa ICONS vas vljudno vabi na mednarodni spletni trenerski dogodek Inovacije v gradbeništvu v okviru projekta ICONS,  dne sreda, 16. februarja 2022 | 15.00 - 16.30.  Na dogodku bosta predstavljena inovativni izobraževalni tečaj in aplikacija ICONS z namenom olajšati in funkcionalno razumevanje BIM za nekvalificirane delavce in študente, ki se približujejo gradbenemu sektorju. Obe orodji je razvilo 7 evropskih organizacij  iz 5 evropskih držav (Scuola Costruzioni Vicenza Andrea Palladio-IT, Univerza Coventry-UK, Universitat de Valencia-ES, Fundación Laboral de la Construcción-ES, Bildungszentren des Baugewerbes eV-DE, Gospodarska Zbornica Slovenije ZGIGM-SI in Westdeutscher Handwerkskammertag-DE) in aktivno usposabljanje na področju gradbeništva. 

AGENDA

Novo razvita orodja predstavljajo priložnost za povečanje digitalnih spretnosti delavcev in znanja BIM ter za spodbujanje produktivnosti in trajnosti gradbenega sektorja v Evropi. Na koncu bo predstavljen digitalni vodnik za trenerje o metodologiji, delovanju in uporabi tečaja ICONS usposabljanja in aplikacij.
Udeležba je brezplačna, prehodne prijave so obvezne https://forms.gle/KVQUVB3jhTrgdeydA>>.
Dogodek bo v angleškem jeziku in bo potekal bo na platformi Zoom, registracija pa bo objavljena pozneje prek družbenih omrežij, spletne strani projekta ICONS in partnerskih omrežij.
Dodatne informacije: nadia@aldaintranet.org

* Mednarodni dogodek je organiziran v okviru projekta ICONS, ki ga sofinancira program Evropske unije Erasmus+, in želi zagotoviti priložnost neprofesionalni javnosti, da razumejo, preberejo in obdelajo informacije in načrte Building Information Modeling (BIM) prek ustvarjanje inovativnega in prilagojenega tečaja usposabljanja in aplikacije. 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.