Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Pridite na Megro, predstavili bomo najaktualnejše teme v gradbeništvu

Vljudno vas vabimo na sejem MEGRA v Gornjo Radgono od 21. do 23. aprila. Vse informacije o sejmu MEGRA 2022 vam bodo na voljo na povezaviVstopnine za sejem ni, brezplačno pa je tudi parkiranje.

Pomanjkanje najrazličnejših poklicnih profilov v gradbeništvu postaja vedno večji problem in s pomanjkanjem klasičnih gradbenih poklicev se srečujemo na vseh izobraževalnih nivojih, od zidarjev, tesarjev, železokrivcev do gradbenih tehnikov in inženirjev.Zato se je Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala pri Gospodarski zbornici Slovenije (ZGIGM) odločila, da v sklopu Mednarodnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2022, organizira Izobraževalni dan za gradbeništvo 2022. Na dogodku bo ZGIGM mladim, ki so ta trenutek pred eno od najbolj pomembnih življenjskih odločitev, odločitvijo o svoji poklicni odločitvi, predstavila vse izobraževalne ustanove v Sloveniji, ki se ukvarjajo z gradbeništvom, obenem pa jih bo  seznanila z največjimi slovenskimi gradbenimi podjetji, s poklici v gradbeništvu ter možnostmi zaposlitve kot tudi z najsodobnejšo digitalno tehnologijo, ki si v gradbeništvu vse hitreje utira pot in je za mlado generacijo bolj privlačna. Vabljeni na Izobraževalni dan v gradbeništvu 2022 v četrtek, 21. aprila, od 9:00 do 12:00 na sejmu MEGRA.


Vabilo na novinarsko konferenco SUSODCO:  osvetlili bom rezultate mednarodne iniciative SUSODCO in izzive pred socialnimi partnerji gradbenih dejavnosti, tj. SDGD Slovenije in GZS ZGIGM. Predstavili bomo nove promocijske videoposnetke promocije gradbeništva.

Vabilo na GZS ZGIGM dogodek Podražitve v gradbeništvu.  Posvetili se bomo pogodbenim razmerjem med naročniki in izvajalci del v luči reševanja trenutnih ekonomskih težav zaradi nastale situacije na trgu gradbenega materiala in proizvodov, predvsem pa prikaz pogodbenih obveznosti, pristojnosti in pravic, ki jih pogodbeni partnerji imajo v okviru sklenjenih pogodb pri iskanju možnih rešitev.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.