Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Predstavili smo projekt Tab4Building na dogodku Prihodnost investicij

Dogodek z naslovom Prihodnost investicij, s poudarkom na Svetovalnem inženiringu v investicijskem procesu. Uporaba kompozitnih materialov v gradbeništvu je v Sloveniji v razvoju in vsekakor je za arhitekte in gradbene inženirje pomemben vidik izobraziti se na področju proizvodnje, uporabe in aplikacije teh materialov. V sklopu projekta Tab4Building smo razvili spletno orodje za izobraževanje teh kadrov. 

Dogodek je potekal v petek, 13.5.2022 v živo, v prostorih GZS, na Dimičevi 13 v Ljubljani. Glavni namen dogodka je bil tradicionalni posvet o delovanju svetovalnih inženiringov v investicijskih procesih, na katerem smo predstavniki Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala predstavili projekt Tab4Building zainteresiranim deležnikom. Na ta način smo poskrbeli, da so bili prisotni seznanjeni s projektom in e-orodjem za seznanitev z vsebino uporabe FRP v gradbeništvu.

Hkrati vsebino uporabe polimernih kompozitov v gradbeništvu tudi z vidika varstva okolja, na Zbornici gradbeništva in industrije gradbenega materiala promoviramo tudi preko že končanih projektov Zeleni dogovor, ki ga je sofinanciral MOP in v sklopu katerega smo v oktobru 2021 organizirali izobraževalni dogodek in pripravili bogato vsebinsko spletno stran s podatki o polimernih kompozitih.  Vabljeni k ogledu tudi te spletne strani in posnetka dogodka, ki je potekal izključno v spletni obliki. 

 

 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.