Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Novo izdano: Krepitev socialnega dialoga za učinkovitost gradbenega sektorja v prihodnosti

GZS ZGIGM ponosno predstavlja za člane pogajalskih skupin in predstavnike zaposlenih, vključenih v socialni dialog v gradbenih dejavnostih, skrčeno predstavitveno poročilo SUSODCO (Krepitev socialnega dialoga za učinkovitost gradbenega sektorja v prihodnosti) s priporočili za nadaljnje delo in praktičnimi vsebinskimi vložki za usvajanje pogajalskih spretnosti. Poročilo povzema dveletno delo in dosežene skupne rezultate aktivnosti družbenega dogovarjanja v gradbeništvu v EU! 
Ekipa strokovnjakov GZS je gradivo pripravila z namenom, da podpre socialni dialog in poudari pomembnost socialnega dogovarjanja v spremenljivem gospodarskem položaju.  

Preberite in delite z vašimi zaposlenimi in sodelavci:
-        SUSODCO priporočila za nadaljnje delo socialnih partnerjev - v tiskani in spletni verziji,
-        preizkusite se v pogajanju s pomočjo igre vlog,
-        in se podkujte s podpornim učnim gradivom za člane pogajalskih skupin.
Druge jezikovne različice!

Publikacija je bila pripravljena v okviru projekta »SUSODCO - PODPORA SOCIALNEMU DIALOGU ZA UČINKOVITOST GRADBENEGA SEKTORJA V PRIHODNOSTI«, št. VS/2020/0046, VS/2020/0147, VS/2021/0224, VS/2022/0010. Projekt je finančno podprla Evropska unija v okviru proračunske postavke “Podpora socialnemu dialogu” (001) iz leta 2019. Podpora Evropske komisije za pripravo te publikacije ne pomeni potrditve njene vsebine, ki odraža izključno stališča avtorjev. Evropska komisija ni odgovorna za kakršno koli uporabo informacij iz te publikacije.


Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.