Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Gospodarski oskar tudi članu Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Eminentni družbi 385 dosedanjih prejemnikov Nagrade GZS se je na včerajšnji 55. podelitvi nagrad pridružilo še letošnjih pet nagrajencev, ki jih zaznamuje odličnost, kar je bilo tudi vodilo letošnje prireditve.

Odličnost ima danes širši pomen kot ga je imela pred desetletji, je v svojem nagovoru poudaril predsednik GZS Tibor Šimonka. "Odlično podjetje je tisto, ki poleg poslovne uspešnosti skrbi za dobrobit svojih zaposlenih, skrbi za okolje, v katerem deluje, je družbeno odgovorno in nenehno teži k napredku. Za vsakim odličnim podjetjem pa stoji odličen voditelj."

Vse to zasledujejo tudi letošnji nagrajenci. Nagrade GZS so prejeli Radko Luzar, ustanovitelj in prokurist podjetja L-TEK, d.o.o., ki se ukvarja s proizvodnjo in razvojem elektronike na področju industrije in medicine, Primož Mlačnik, direktor podjetja KO-SI, d.o.o, enega vodilnih proizvajalcev netkanih tekstilij iz naravnih vlaken, Igor Zorko, direktor visokotehnološkega podjetja ZZI, d.o.o., ki se ukvarja z razvojem programske opreme in informacijskih sistemov, dr. Andrej Lešnjak, direktor podjetja Q Techna, d.o.o., enega vodilnih na področju zagotavljanja kakovosti, kontrole kakovosti, izobraževanj in certificiranj na elektroenergetskih, farmacevtskih, infrastrukturnih objektih ter na ostalih objektih zahtevne tehnologije v regiji.

Še posebej pa smo ponosni, da je v eminentno družbo nagrajencev vstopil tudi član naše  Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala. Ivan Cajzek, direktor, GIC GRADNJE, d.o.o. se ukvarja z gradnjo industrijskih, javnih, poslovnih in turističnih objektov, izvajanjem sanacij, adaptacij in obnovo kulturne dediščine. »Naše poslanstvo je ustvarjanje nove gradbene kulture, saj želimo gradbeni panogi povrniti zasluženi ugled,« je na podelitvi dejal in poudaril, da se odličnost podobno kot v vrhunskem športu gradi v podjetju: »Odličnost je preseganje dobrega. V prvi vrsti je treba zgraditi ekipo odličnih sodelavcev in stalno izboljševati stvari do najmanjših detajlov, z upoštevanjem vrednot, okolja in družbene odgovornosti.« 

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo za prejem tako eminentne nagrade kot so »gospodarski oskarji« in jim želimo še naprej veliko uspehov tako v poslovnem, kot zasebnem življenju, saj kot so poudarili nagrajenci so lepi odnosi v družini pogoj za uspešno rast podjetja.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.