Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Brezplačni seminar SIST - POMEN STANDARDOV ZA PODJETJA, 06.04.2023

Ali se vam je že zgodilo, da ste želeli uvoziti proizvod v Slovenijo in niste točno vedeli, katere zahteve je treba izpolniti, da bo proizvod v skladu s predpisano tehnično zakonodajo in standardi ter bo dan legalno na trg? 
Morda se vedno znova sprašujete, kje bi dobili potrebne informacije o tehnični zakonodaji in standardih za svoj proizvod?
Bi to radi spremenili ter si pridobili konkretno znanje? Če bi radi izvedeli več, se nam pridružite na seminarju Pomen standardov za podjetja. Na seminarju vam bodo predavatelji predstavili pomen in vlogo standardov. Izvedeli boste, kako lahko neskladni (nevarni) proizvodi ogrozijo poslovanje podjetja. Predvsem pa boste pridobili informacije, razširili svoje znanje na tem področju ter si odprli nove možnosti za uspeh na trgu.

VSEBINA SEMINARJA
–Vloga Slovenskega inštituta za standardizacijo kot nacionalnega organa za standarde
–Uporaba standardov za podporo rasti in konkurenčnosti podjetij ter vrste standardizacijskih dokumentov in njihova vloga
–Tehnični predpisi in standardi
–Kontaktna točka SIST

Več informacij v VABILU.

Seminar je namenjen proizvajalcem, uvoznikom, izvoznikom, distributerjem, zastopnikom in vsem zainteresiranim strankam.

PRIJAVA
Svojo udeležbo na seminarju potrdite tako, da se prijavite po e-pošti na naslov: info@sist.si
Za prijavo po e-pošti zadostuje, da napišete naziv in naslov vašega podjetja ter imena udeležencev. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

 

INFORMACIJE
Na vsa dodatna vprašanja v zvezi s seminarjem vam lahko po telefonu odgovorita: Enisa Šmrković, mag., svetovalka v Kontaktni točki, tel: 01 478 3068 in mag. Jožica Škof Nikolič, vodja Kontaktne točke, tel: 01 478 3065

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.