Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Evropska zelena digitalna koalicija v gradbeništvu

GZS ZGIGM je aktivna  članica Evropske delodajalske panožne organizacije FIEC - Evropsko združenje gradbene dejavnosti.

 

Sekretariat Evropske zelene digitalne kolacije (EGDC) je nas in naše člane povabil k sodelovanju na sektorski delavnici EGDC, namenjeni gradbeništvu. 

 

Evropska zelena digitalna koalicija je pobuda podjetij s podporo Evropske komisije, ki prepoznava potencial digitalnih tehnologij za boj proti podnebnim spremembam in spodbujanje trajnostnih ciljev ključnih sektorjev. EGDC trenutno pripravlja smernice za uvajanje v posameznih sektorjih, ki bodo deležnikom pomagale pri uvajanju in uporabi digitalnih rešitev, ki bodo omogočile zmanjšanje emisij toplogrednih plinov. 

 

Da bi zagotovili, da bodo prednostne naloge in potrebe podjetij iz gradbenega sektorja čimbolj upoštevane in upoštevane tudi v smernicah, želi EGDC pridobiti mnenja podjetij in združenj, dejavnih v tem sektorju. 

 

S sodelovanjem na tej delavnici bodo člani FIEC sodelovali in prispevali k širokim prizadevanjem industrije v boju proti podnebnim spremembam.

 

Z veseljem vam posredujemo vabilo na online delavnico EVROPSKE ZELENE DIGITALNE KOLACIJE V GRADBENIŠTVU /STAVBAH.Delavnica bo potekala (online) 26. aprila 2023 ob 10. uri.  

 

Če se želite udeležiti delavnice, lahko izpolnite prijavni obrazec, ki je na voljo na spletni strani EGDC. Da bi EGDC pomagali oblikovati smernice delavnice, vas vabimo, da izpolnite ta vprašalnik o svojih izkušnjah z digitalnimi rešitvami v gradbenem sektorju.

 

Vljudno vabljeni!




 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.