Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Seminar za gradbene kalkulacije: 1. marec 2024 na CPU

Jasen pregled nad pravili obračunavanja gradbenih del vam dajo le pravilno izdelane gradbene kalkulacije.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Udeleženci delavnic bodo pridobili splošen pregled nad obravnavano vsebine, spoznali več bližnjic za hitrejše obvladovanje gradbenih procesov z različnimi praktičnimi napotki ter tako nadgradili svoja znanja.

Seminar je namenjen:

  • strokovnjakom investicijskih in gradbenih procesov,
  • inženirjem in tehnikom na gradbišču,
  • vsem, ki pripravljajo projektne ali ponudbene predračune,
  • vodjem projektov, samostojnim podjetnikom, obrtnikom,
  • vodjem delavnic in obratov, delovodjem, nadzornikom, svetovalcem v inženiring družbah in drugim.

Predavanje bo izvedla Anja Glušič, univerzitetna diplomirana inženirka gradbeništva. Trenutno je zaposlena v podjetju DRI management investicij, d.o.o., kjer opravlja naloge nadzora nad izvedbo državnih in občinskih cest. Izkušnje ima področju vodenja več investicij izgradnje javnih objektov in cest. Vodila je projekte rekonstrukcije oz.obnov, prav tako pa tudi projekte, financiranih iz sredstev EU. V preteklosti je bogate praktične izkušnje pridobila z vodenjem del na gradbiščih, tako visokih kot tudi nizkih gradenj v podjetju Vegrad d.d. in jih nadgradila na Gradbenem inštitutu ZRMK, kjer izvajala naloge nadzora nad gradnjo, svetovala pri izdelavi več strokovnih in izvedenskih mnenj, sodelovala pri različnih evropskih projektih iz področja učinkovite rabe energije iz obnovljivih virov, prav tako pa je organizirala in predavala na več usposabljanjih.

Udeleženci prejmete 3 kreditne točke Inženirske zbornice Slovenije (IZS) in/ali Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS).

Več o seminarju

Prijava na seminar

Dodatne informacije: Aleš Dremel / T: 01 5897 660 / E: ales.dremel@cpu.si

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.