Zapri

Novice


Arhiv: Poslovni pristopi prihodnosti, 19.10.2011

              in         

 

vabita na brezplačno interaktivno predavanje

 

POSLOVNI PRISTOPI PRIHODNOSTI

Bodite korak pred vašo konkurenco

Zakaj pristopi tradicionalne prodaje danes ne delujejo več? Katere so prave potrebe kupcev, kakšne bodo v prihodnosti? Kako priti do rešitve, s katero bodo zadovoljni vsi vpleteni? Na čem graditi trajnejšo prednost pred konkurenco? Na kakšen način doseči usklajeno delovanje med različnimi poslovnimi področji in na vseh nivojih podjetja? Poslovni procesi niso dovolj učinkoviti in jih je težko spreminjati - kaj storiti? Kako zgraditi in vzdrževati visoko motivirano ekipo? Kaj vse moramo izboljšati in kako to interno »prodati« ter dovolj hitro spraviti v življenje?

Veliko vprašanj, pa še vi boste lahko dodali svoja. Cilj interaktivnega predavanja je podati odgovore in začrtati pot za doseganje konkurenčne prednosti skozi uvedbo izboljšav v prakso. Pogledali si bomo, kako nam pri tem lahko pomaga razumevanje pravih potreb kupcev in pristopi k spodbujanju medsebojne povezanosti poslovnih funkcij.

 

Predavanje:

 Poslovni pristopi prihodnosti – Bodite korak pred vašo konkurenco

Termin:

 19. oktober 2011 od 13. do 16. ure

     

Cena:

 0 € (vašo kotizacijo krijeta GZS in IIBA Slovenia Chapter)

Predavatelji:

 Člani IIBA Slovenia Chapter:
 Aleš Štempihar (Askit d.o.o.), Aleš Planina (IPR d.o.o.) in  Andrej Guštin (CREA plus d.o.o.)

     

Lokacija:

 Ljubljana, GZS, dvorana C

     

Organizatorja:

 GZS in IIBA Slovenia Chapter

     

 

Vsebina interaktivnega predavanja:

Interaktivnost predavanja pomeni, da boste vsebino sooblikovali udeleženci srečanja pred in med samim predavanjem. Tako lahko opis svoje problematike in vprašanja posredujete že ob prijavi, s čimer si bomo skupaj zagotovili, da bodo rešitve in odgovori bolj prilagojeni vašim specifičnim situacijam in vprašanjem.

 • Poslovni pristopi prihodnosti
  • Koristi IIBA poslovne analitike
  • Uporaba skozi študije primerov na različnih poslovnih področjih
 • Sodobni prodajni pristopi
  • Resnična osredotočenost na stranko
  • Prehod od prodaje izdelkov v pravo prodajo rešitev
  • Edinstvena ponudba vrednosti
 • Uvedba izboljšav v prakso
  • Pasti na tej poti in kako se jim izogniti
  • Upravljanje sprememb – kritični faktor uspeha
  • Potrebna znanja in veščine
 • Zaključna diskusija, nagrade in zaključek srečanja

Tematike nam bodo skupaj predstavili in osvetlili iz različnih zornih kotov trije priznani strokovnjaki s komplementarnimi znanji in z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami iz poslovanja podjetij.

Komu je srečanje namenjeno:

Interaktivno predavanje je namenjeno direktorjem podjetij, vodjem organizacijskih enot in drugim odgovornim za rezultate organizacije kot celote in različnih poslovnih področij (trženje, prodaja, razvoj, nabava, proizvodnja, kakovost, itd.).

Posebej aktivne udeležence bomo nagradili:

Izmed udeležencev, ki bodo ob prijavi navedli svojo problematiko in vprašanja ter s tem sooblikovali vsebino srečanja, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel nagrado v obliki 3-dnevnih brezplačnih storitev oblikovanja rešitve za njegovo podjetje.
S tremi izvodi knjige »Poslovni pristopi prihodnosti / Kako boste dosegli trajno konkurenčnost vaše organizacije« pa bomo nagradili tudi najbolj aktivne udeležence na srečanju.     

O predavateljih:

Aleš Štempihar (direktor Askit d.o.o. in predsednik IIBA Slovenia Chapter) združuje klasična poslovna znanja, pristope IIBA poslovne analitike in projektnega vodenja ter več kot 20-letne izkušnje v oblikovanje celovitih rešitev za poslovne potrebe podjetij. Za seboj ima več kot sto izvedenih projektov na področjih prenove strategij, analitike poslovnih sistemov, optimizacije projektnega vodenja, uvedbe projektnih pisarn in skrbništva poslovno informacijskih projektov. Izvedel je preko 50 seminarjev z več kot 500 udeleženci in je vsebinski organizator konference »Napredni poslovni pristopi« in » Projektno vodenje v praksi« ter soavtor knjige »Poslovni pristopi prihodnosti / Kako boste dosegli trajno konkurenčnost vaše organizacije«

Mag. Aleš Planina (direktor IPR d.o.o. in član IIBA) podjetjem pomaga do boljših prodajnih rezultatov. Znanja in izkušnje prehoda od prodaje izdelkov v pravo prodajo rešitev, ki jih je pridobil v eni od znanih korporacij, zadnja leta ustrezno prilagojena in nadgrajena v obliki izvedbenega svetovanja prenaša v slovensko okolje. Ne podaja le nekakšnih »receptur«, temveč razumevanje prodajnih zakonitosti. Ni le svetovalec, temveč izboljšave pomaga vpeljati tudi v prakso. Pri tem mu kompetence za upravljanje sprememb omogočajo ustrezno obvladovanje tveganj. Zagovarja holističen pristop, saj se zaveda, da je veriga močna le toliko, kolikor je močan njen najšibkejši člen.

Mag. Andrej Guštin (direktor CREA plus d.o.o. in član IIBA) je certificiran specialist za upravljanje in reševanje problemov pri optimizaciji in avtomatizaciji poslovnih procesov. Sodeloval je v mnogih svetovalnih projektih v finančnih ustanovah (npr. SKB banka, Abanka, Adriatic Slovenica) in gospodarstvu (Mercator, Simobil. Telekom, Energoplan, Elektro Celje, Saubermacher ter drugi). Predaval na več kot 100 seminarjih in konferencah v Sloveniji in v tujini, redno pa sodeluje tudi kot zunanji sodelavec z Univerzo v Ljubljani in Univerzo na Primorskem.

O organizatorjih:

IIBA - International Institute of Business Analysis je svetovna neprofitna organizacija poslovnih analitikov. Ustanovljena je bila leta 2003 v Kanadi in ima okoli 20.000 članov iz več kot 110 držav po vsem svetu (Kanada, ZDA, Avstralija, Japonska, Indija, Evropa).
IIBA Slovenia Chapter je bilo kot sedmo IIBA predstavništvo v Evropi ustanovljeno marca leta 2009. Je neprofitno društvo, ki združuje vodilne strokovnjake na področju poslovne analitike v Sloveniji, katerih poslanstvo je krepiti uspešnost, učinkovitost in konkurenčnost slovenskih podjetij in organizacij.

GZS – Gospodarske zbornica Slovenije je največja in najvplivnejša asociacija podjetij in gospodarstva v Sloveniji, ki zastopa interese članov v odnosih do države in sindikatov pri oblikovanju pogojev dela in poslovanja, pa tudi pri zagotavljanju pogojev za gospodarski razvoj. Svojim članom nudi širok nabor storitev za podporo poslovanju ter zagotavlja nove priložnosti za razvoj, konkurenčnost in prodor na tuje trge.

Dodatne informacije:
Eva Žontar
E: eva.zontar@gzs.si
T: 01 5898 480

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.