Zapri

Novice


Arhiv: GZS ZGIGM anketa o zaposlenih iz drugi držav in njihovih dopustih ter napotenih delavcih v času karantene

Spoštovani člani UO ZGIGM,
na Zbornici gradbeništva in industrije gradbenega materiala smo pripravili kratko anketo o zaposlenih iz drugi držav in njihovih dopustih ter napotenih delavcih v času karantene.  Anketo ste prejeli tudi na vaše e-naslove. 
Na podlagi odgovorov si bomo prizadevali poiskati ustrezne rešitve za nemoteno delovanje gradbenih podjetij ob uvedbi karantene pri prehodih meje predvsem s Hrvaško. Pristojnim institucijam bomo predlagali ukrepe, ki bodo zmanjšali možnost, da bi večje število zaposlenih v gradbenih podjetjih naenkrat ostalo doma v karanteni.  Vljudno vas naprošamo, da namenite 5-10 minut svojega časa izpolnjevanju vprašalnika, ki je objavljen na povezavi: https://www.1ka.si/a/295996

Prosimo vas, da nanj odgovarjate s točnimi podatki. Najprimernejša oseba za reševanje tega vprašalnika je direktor, vodja finančne in kadrovske službe (kjer je to združeno). Veseli bomo vaših odgovor do srede, 26. 8 . 2020.

 Vrednosti odgovorov so anonimni. Pridobljene podatke bomo obravnavali zaupno. Za vaše sodelovanje se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.
Strokovna služba GZS ZGIGM

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.