Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Najava GZS ZGIGM dogodka PEACOC spletna akademija e-poslovanja za gradbene izvajalce, 25.10.2022

Ekipa GZS ZGIGM zaključuje s pripravo učnih gradiv nastalih v okviru mednarodne panožne iniciative PEACOC. Ob tej priložnosti na GZS organiziramo konferenco, na kateri želimo gradbene izvajalce seznaniti s pomenom digitalizacije poslovanja v gradbeništvu. Predstavili bomo novo brezplačno spletno akademijo za samostojno usvajanje e-poslovanja. Predstavili bomo politiko digitalne preobrazbe podjetij, stopnjo digitalizacije MSP-jev, novo brezplačno spletno akademijo za samostojno usvajanje e-poslovanja PEACOC. Na dogodku bodo prisotni tudi ponudniki storitev e-poslovanja in digitalnih tehnologij, ki bodo predstavljali orodja na tržišču in bili na voljo za vaša vprašanja. 
Podroben program dogodka slediZa več informacij spremljajte spletišče GZS ZGIGM.

Dogodek bo potekal 25. oktobra 2022 med 9:00 in 15:00 na sedežu GZS, Dimičeva ulica 13 v  Ljubljani, v dvorani A (1. nadstropje). 
V primeru poslabšanja zdravstvene situacije bo dogodek potekal hibridno.
Kotizacije ni.


PRIJAVE>>

Organizator: Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala in  Združenje za informatiko in telekomunikacije s podporo .

ZAKAJ SE UDELEŽITI po mnenju GZS ZIT: V ZIT gradimo vlogo ključnega deležnika na področju digitalizacije gospodarstva, pri čemer sta nam pomembni tudi širša družbena vloga in dolgoročna uspešnost Slovenije. #Digitalnapreobrazba je najpomembnejše gonilo dviga produktivnosti in s tem blaginje Slovenije v prihodnjih letih. Zato bodo »digitalne« investicije in razvoj digitalnih kadrov ključni v prihodnjih letih.


Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.