Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Uspešno smo izvedli izobraževalni seminar o Zelenem javnem naročanju gradenj za izvajalce

Ekipa GZS ZGIGM je v okviru projektov GUPP in CAPABLE organizirala izobraževalni seminar o zelenem javnem naročanju (ZeJN) gradenj, s poudarkom izobraževanja ponudnikov, tj. projektantov in izvajalcev. V sodelovanju s slovenskimi strokovnjaki na področju ZeJN smo pripravili "priporočljiv" izobraževalni program in okroglo mizo. 

Dogodek je potekal v sredo, 16. novembra 2022 v živo, med 10:00 in 13:00 na GZS v Ljubljani. 

Na dogodku je bilo prisotnih 30 udeležencev, predstavnikov gospodarstva, natančneje gradbenega sektorja. Dogodek je bil izjemno zanimiv in je predstavljal možnost izmenjave mnenj in predlogov med udeleženci, ki so težave videli predvsem v praktičnem izvajanju zelenih javnih naročil, ter predstavniki ministrstev in javnih naročnikov, ki so predstavljali svoje poglede in težave pri njihovem delu in pripravi javnih razpisov. 

Na spletni strani projekta GUPP je na voljo posnetek dogodka in gradiva za prvi del dogodka. Vabljeni k ogledu vsebin. Posnetek smo pripravili tudi na tej spletni strani. 


GUPP MOODLE - spletni tečaj o zelenem javnem naročanju gradenj, že na voljo! 

Za vas pa smo pripravili odličen spletni tečaj, v katerem ponujamo vsebinski pregled zelenega javnega naročanja s poudarkom na gradnjah. Preko tečaja lahko usvojite nova znanja, katera lahko preko testov preverite in na koncu pridobite GUPP Certifikat. Vsebine so na voljo v slovenskem jeziku, v znanem orodju Moodle. Dostop do tečaja je izjemno enostaven. Na sledeči povezavi se vpišete v tečaj in v povratnem mailu dobite podrobne nadaljnje informacije o tem, kako se vpisati v posamezne predmete, module, ki vas zanimajo. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite na nas: zgigm@gzs.si ali pa nas pokličite na 01-5898246. Z veseljem smo vam na razpolago. 

Od vas potrebujemo odziv na naš tečaj, zato vas prosimo, da ga ocenite s predlogi za izboljšave preko kratke spletne ankete, ki je na voljo na tej povezavi

Fotogalerija

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.