Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: Nova učna gradiva o krožnem gospodarstvu v gradbeništvu

GZS ZGIGM ekipa je v okviru projekta Green Growth sodelovala pri pripravi učnega gradiva, ki je prosto dostopno in namenjeno zlasti učiteljem strokovnih predmetov v srednjih in višjih gradbenih šolah: Krožno gospodarstvo v gradbeništvu. V njem se boste seznanili s krožnim gospodarstvom ter pridobili znanje o tem, kako ga aplicirati v gradbenem sektorju. Vabljeni k branju.

Sodelovali smo tudi pri objavi priročnika " Študije primerov in vaje za gradbene trenerje ", ki je trenutno na voljo le v angleščini. Pedagoško gradivo o uporabi krožnega gospodarstva v praksi za gradbene inštruktorje, ki vključuje resnične primere, v katerih so bila krožna načela uporabljena v stavbah ali pobudah Nemčije, Španije, Nizozemske, Italije, Belgije in Slovenije. Poleg tega priročnik vključuje vrsto vaj za inštruktorje, ki jih lahko uporabijo v učilnici.

Rezultati projekta so del cilja ozaveščanja o krožnem gospodarstvu med sektorskimi inštruktorji, da bi se krožna kultura razširila med študenti in strokovnjaki v gradbenem sektorju. ZGIBANKA ZAKAJ ZELENA RAST

TEMATSKI MOOC v orodju BLACKBOARD (spletna učilnica za samostojno učenje) - kmalu na voljo 
TEMATSKA UČNA MOBILNA APLIKACIJA - v fazi priprave  kmalu na voljo

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.