Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Obvestilo o 26. posvetu 28_10_2015

  NAJVEČJI IN NAJPOMEMBNEJŠI NEPREMIČNINSKI DOGODEK PRI NAS Izkoristite popust na zgodnje prijave do 06. novembra 2015

  Arhiv: Zapis sestanka o zakonski ureditvi dimnikarskih storitev po novem, 22.09.2015

  Dne 22.09.2015 so se na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami, na pobudo ZUN Združenja upravnikov nepremičnin sestali predstavniki upravnikov, dimnikarjev in Ministrstva za okolje in prostor. Razpravljali so o predlogu Zakona o dimnikarskih storitvah, ki je v bil julija in avgusta letos v javni obravnavni, sedaj pa na ministrstvu usklajujejo prejete pripombe in pripravljajo besedilo za nadaljnjo obravnavo.

  Arhiv: Poročilo z okrogle miza o Zakonu o odpisu dolgov, 26.08.2015

  V sredo 26. avgusta so se na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami sestali člani Združenja upravnikov nepremičnin (ZUN) in razpravljali o Zakonu o pogojih za izvedbo ukrepa odpusta dolgov (ZPIUOD), ki je stopil v veljavo 1. avgusta letos.

  Arhiv: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

  Arhiv: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

  Da bo sodelovanje med upravnikom in etažnimi lastniki potekalo čim bolj uspešno in učinkovito, smo na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami v Združenju upravnikov nepremičnin pripravili brošuro: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

  Arhiv: Okrogla miza - energetska sanacija stavb

  GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami in ZSS-Združenje stanovanjskih skladov organizirata Okroglo mizo o energetski sanaciji stavb za stanovanjske sklade in zavezance. Na okrogli mizi želimo predstaviti interese naših članov in na drugi možnosti sodelovanja s ponudniki na trgu.

  Arhiv: Zbor članov ZUN-Združenja upravnikov nepremičnin

  Dne 17.06.2015 se bodo sestali člani ZUN-Združenja upravnikov nepremičnin in med drugim izvolil člane novega Upravnega odbora ZUN.