Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Obvestilo o 26. posvetu 28_10_2015

  NAJVEČJI IN NAJPOMEMBNEJŠI NEPREMIČNINSKI DOGODEK PRI NAS Izkoristite popust na zgodnje prijave do 06. novembra 2015

  Arhiv: Zapis sestanka o zakonski ureditvi dimnikarskih storitev po novem, 22.09.2015

  Dne 22.09.2015 so se na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami, na pobudo ZUN Združenja upravnikov nepremičnin sestali predstavniki upravnikov, dimnikarjev in Ministrstva za okolje in prostor. Razpravljali so o predlogu Zakona o dimnikarskih storitvah, ki je v bil julija in avgusta letos v javni obravnavni, sedaj pa na ministrstvu usklajujejo prejete pripombe in pripravljajo besedilo za nadaljnjo obravnavo.

  Arhiv: Poročilo z okrogle miza o Zakonu o odpisu dolgov, 26.08.2015

  V sredo 26. avgusta so se na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami sestali člani Združenja upravnikov nepremičnin (ZUN) in razpravljali o Zakonu o pogojih za izvedbo ukrepa odpusta dolgov (ZPIUOD), ki je stopil v veljavo 1. avgusta letos.

  Arhiv: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

  Arhiv: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

  Da bo sodelovanje med upravnikom in etažnimi lastniki potekalo čim bolj uspešno in učinkovito, smo na GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami v Združenju upravnikov nepremičnin pripravili brošuro: Dobro upravljanje stavbe ohrani in poveča vrednost vaše nepremičnine

  Arhiv: Okrogla miza - energetska sanacija stavb

  GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninami in ZSS-Združenje stanovanjskih skladov organizirata Okroglo mizo o energetski sanaciji stavb za stanovanjske sklade in zavezance. Na okrogli mizi želimo predstaviti interese naših članov in na drugi možnosti sodelovanja s ponudniki na trgu.

  Arhiv: Zbor članov ZUN-Združenja upravnikov nepremičnin

  Dne 17.06.2015 se bodo sestali člani ZUN-Združenja upravnikov nepremičnin in med drugim izvolil člane novega Upravnega odbora ZUN.

  Arhiv: Izobraževalni seminar ZDNP

  V praksi nepremičninskega posredovanja se vedno pogosteje pojavljajo vprašanja v zvezi z legalnostjo in skladnostjo gradenj ter potrebnimi listinami za pravilno in zakonito prodajo na eni strani ter upravičena vprašanja do kod sežejo meje pri preverjanju pravnega in dejanskega stanja nepremičnine in profesionalne skrbnosti nepremičninske družbe in posrednika, ki zanjo opravlja posle posredovanja. ZDNP-Združenje družb za nepremičninsko posredovanje pri GZS-Zbornici za poslovanje z nepremičninami je v praksi poslovanja nepremičninskih družb zaznalo vedno več pomembnih odprtih vprašanj na katera bomo poskušali odgovoriti na tem praktičnem seminarju:

  Arhiv: Predstavitev programa iNep