Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

Prijava na aktualne novice ZPN

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Posebnosti ocenjevanja vrednosti gozdov, spletni seminar

  Arhiv: Posebnosti ocenjevanja vrednosti gozdov, spletni seminar

  Podani bodo temeljni pojmi o gozdu in gospodarjenju z njim, predstavljeni bodo podatki o gozdu in njihova uporaba pri ocenjevanju vrednosti gozda. Predstavljen bo, gozdno gospodarski načrt gozdno gospodarske enote, pregledovalnik gozdnih sestojev, ter način pridobivanja podatkov ki so potrebni za sestavo gozdno gospodarskih načrtov....

  Arhiv: Visoke cene energentov razburjajo etažne lastnike

  Arhiv: Rezervni skladi vse večje breme za etažne lastnike

  Na Združenju upravnikov nepremičnin, ki deluje v okviru GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami, ugotavljamo, da se uresničuje scenarij, ki smo ga napovedovali pred uveljavitvijo sprememb Stanovanjskega zakona. Poleg tega pa so etažni lastniki deležni višjih stroškov tudi zaradi razmer na finančnih trgih.

  Arhiv: Veljavne omejitve pri ponujanju in prodajanju blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji

  Vlada RS na dopisni seji dne 4. avgusta 2021 sprejela Odlok o načinu ugotavljanja izpolnjevanja pogojev prebolevnosti, cepljenosti in testiranja v zvezi z nalezljivo boleznijo COVID-19 in ga objavila v Uradnem listu RS. Odlok začne veljati v četrtek 5. avgusta 2021.

  Arhiv: Priložnost za sponzorje in oglaševalce

  Arhiv: Priložnost za sponzorje in oglaševalce

  Za največji in najpomembnejši nepremičninski dogodek pri nas - 32. posvet Poslovanje z nepremičninami, smo rezervirali 11. in 12. november in ga bomo, če bo le mogoče, izvedli v t.i. »hibridni« obliki, tako da bomo združili prednosti sodobnih digitalnih pristopov in pa seveda klasične izvedbe v kongresnem centru, saj so udeleženci lani najbolj pogrešali pav to. Za izvedbo hibridnega dogodka bomo zagotovili sodobno softwersko podporo.