Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala

Novice


Arhiv: S seje Upravnega odbora GZS ZGIGM, 29.11.2018

Dne 29. novembra 2018 je v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani potekala 15. seja Upravnega odbora Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala – UO ZGIGM. Četrtletna seja je bila sklepčna.

Arhiv: Predstavitev produktov za zavarovanje projektnih poslov pred tveganjem neplačil za podjetja v gradbeništvu in inženiringu

Predstavitev produktov za zavarovanje projektnih poslov pred tveganjem neplačil za podjetja v gradbeništvu in inženiringu, ki bo v petek, 23.11.2018, ob 9. uri, na GZS. Slovenski trg projektov v gradbeništvu se je v času krize pokazal kot izjemno tvegan za gradbene izvajalce, saj je bil delež poslov z ustreznimi zavarovanji plačil izjemno majhen. Gradbena podjetja v Sloveniji z uveljavljenimi tipi gradbenih pogodb poslujejo praktično brez kakršnih koli resnih zavarovanj. Prevladuje prepričanje, da zavarovanja za gradbeništvo sploh ne obstajajo oz. so predraga in jih za to nima smisla uporabljati. To še posebej velja za podizvajalce.

Arhiv: Vabilo na 4. Dneve gradbenega prava

Vabimo vas, da se nam pridružite na že 4. Dnevih gradbenega prava, dne 6. in 7. novembra 2018 , kongresni center Thermana park Laško, ki bodo letos namenjeni odgovorom na vprašanja, ki jih je prinesla nova gradbena zakonodaja.

Arhiv: Z Upravnega odbora GZS ZGIGM, 10.09.2018

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.