Združenje kovinskih materialov in nekovin

Novice


Arhiv: Napovednik - Poletni webinarji

 

Začelo se je poletje in čas, ko lahko vsaj malo zadihamo – in svojo energijo usmerimo tudi v širjenje obzorij ter pridobivanje novih znanj in spoznanj. To je čas, ko kakšno uro ali dve lahko posvetimo lastnemu izobraževanju.

Za vas smo pripravili posebne kratke poletne webinarje. Tokrat vam predstavljamo kar 6 webinarjev s področja splošne psihologije, ki vam lahko koristijo pri lažjem spopadanju z osebnimi ali poslovnimi izzivi, s področja komunikacije in prodaje in prijave na projekte.

Vabimo vas, da izkoristite to enkratno priložnost in od kjer koli že boste, spremljate enega ali več webinarjev v živo, na koncu pa lahko predavateljem zastavite še dodatna vprašanja.

Za člane GZS je cena udeležbe na posameznem webinarju 49,00 evrov (+DDV), za nečlane pa 59,00 evrov (+DDV).


 

VODENJE MULTIDISCIPLINARNIH TIMOV -

TRANSFORMACIJSKO VODENJE

predavatelj: dr. Željko Ćurić

30. julij

od 13.do 14. ure

Multidisciplinarni timi podjetju in organizaciji zagotavljajo sinergije, ki pomembno prispevajo k poslovni uspešnosti. Prepoznavanje individualnih emocionalno-socialnih razlik je zato za vodjo ključnega pomena. Prav tako tudi poznavanje psiholoških pogodb, ki jih imajo člani multidisciplinarnih tipov »v svojih glavah« sklenjene s podjetjem in na osnovi tega prilagajanje vodenja različnim psihološkim pogodbam. Več o tem boste izvedeli na webinarju.

Prijava →

UMETNOST DELEGIRANJA IN UČINKOVITO SESTANKOVANJE

predavatelj: Andrej Zalokar

4. avgust

od 13.do 14. ure

Še nikoli ni bilo vodenje tako pomembno, kot je danes.Sodoben vodja mora – ne samo v kriznih časih – znati pravilno usmerjati svoje sodelavce in biti dober vzgled. Biti mora karizmatična in močna osebnost, saj le takšno lahko spremljajo močni sodelavci. Naučili vas bomo, kako komunicirati v stresnih situacijah oz. se tem izogniti. S pridobljenim znanjem bo vaša ekipa bolj motivirana in predvsem učinkovitejša.

Prijava →

 


KJE ISKATI NEPOVRATNA SREDSTVA IN KAKO PRIPRAVITI USTREZNO VLOGO NA SLOVENSKIH RAZPISIH?

predavateljica: Martina Anderlič

11. avgust

od 10.do 11.30 ure

Predstavitev aktualnih možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev v Sloveniji, kakšni so osnovni pogoji na vseh razpisih, na kaj morate biti pozorni ko pripravljate vlogo in kako se lotiti projektnega poročanja po odobrenem projektu.

Prijava →

RAVNOVESJE ČUSTEV IN RAZUMA V VODENJU

predavatelj: dr. Željko Ćurić

13. avgust

od 13.do 14. ure

Čustva so bila dolgo časa tabu na delovnem mestu, še posebej na področju vodenja. Vodja je moral biti »neustrašen« in tisti, ki čustev ni smel kazati. Včasih pozabljamo, da smo vodje tudi samo ljudje in si postavimo previsoke zahteve. Je razum res tisto, kar rešuje vse zagate pri vodenju? Na webinarju boste izvedeli, zakaj se v enakih situacijah ljudje odzivamo različno. Spoznali boste tudi, kako prepoznati čustva pri drugih in kako se na njih odzvati ter katere so osnovne strategije upravljanja s čustvi (in to niso manipulacije!).

Prijava →

KJE ISKATI NEPOVRATNA SREDSTVA IN KAKO PRIPRAVITI USTREZNO VLOGO NA EU RAZPISIH?

predavateljica: Kristina Kočet Hudrap

18. avgust

od 10.do 11.30 ure

Predstavitev aktualnih možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev Horizon2020 ( EU – prijave direktno v Bruselj ), napovedi za naslednjo finančno perspektivo Horizon Europe, ki se začne 2021, kako poteka prijava in na kaj morate biti pozorni ob oddaji vloge in kako se lotiti projektnega poročanja po odobrenem projektu.

Prijava →

UČINKOVITI PRODAJNI RAZGOVOR

predavatelja: Silvester Kmetič in Andrej Zalokar

24. avgust

od 13.do 14. ure

Na webinarju se boste naučili ozadja psihologije prodaje, skrivnosti ustvarjanja odnosa, kako pridobiti stranko preko vzbujanja zanimanja, kako pravilno ovrednotiti kupca, kako elitni prodajalci uporabijo zaključevanje in si ga zagotovijo v prihodnosti. Z novimi znanji boste izboljšali svoj prodajni nastop, lažje in bolj samozavestno pristopili k strankam ter suvereno predstavljali svoj produkt.

Prijava →

 

 

Ne veste, kako pristopiti do šefa in ga prepričati, da so prav ti webinarji za vas neizmerno koristni? Ponujamo vam nekaj predlogov, ki bodo prav gotovo tudi vašega šefa prepričali v koristnost poletnih webinarjev GZS.

Šef: Naštej mi tri prednosti, ki bi jih podjetje imelo od tega, da si ogledaš enega ali več poletnih webinarjev.

Vi:

Prvič, gre za kratke seminarje s področja psihologije vodenja in timskega dela, psihologije prodaje in komunikacije, digitalnega marketinga, evropskih projektov … Takšni webinarji so izjemno koristi. Prepričan/-a sem, da bom po ogledu še bolj usposobljen/-a za svoje delo.

Drugič, učil/-a se bom od najboljših – od strokovnjakov, ki so dnevno na terenu in trgu in vedo, kaj govorijo. Zagotovo bom dobil/-a nekaj konkretnih idej za nas.

Tretjič, izobraževanje se izvaja preko spleta, tako da ne bo nevarnosti okužbe s koronavirusom.

Več predlogov →

 

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.