Združenje kovinskih materialov in nekovin

Novice


Arhiv: Nagrajene najboljše inovacije v Sloveniji

Brdo pri Kranju, 21. september 2016 – Bodo letošnje vrhunske inovacije prepričale vlado, da mora podpirati razvoj v podjetjih? Bodo pomenile navdih za mlade znanstvenike, da lahko v industriji uresničijo svoje talente? V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) danes že 14. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. 14 zlatih, 21 srebrnih in 5 bronastih priznanj je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni sodelovalo 182 inovacij in 768 inovatorjev.

Arhiv: Novosti Zakona o trošarinah (ZTro-1), seminar

Seminar Novosti Zakona o trošarinah (ZTro-1) je namenjen vsem, ki se v okviru svoje dejavnosti ukvarjate s trošarinskimi izdelki (alkoholom in alkoholnimi pijačami, tobačnimi izdelki, energenti in električno energijo) in se želite seznaniti s pomembnimi spremembami.

Arhiv: Konferenca REC 2016

3. konferenca Sekcije zbiralcev in predelovalcev kovinskih in nekovinskih odpadkov » Kako do reciklažnih ciljev 2020? « dne 13. in 14. oktober 2016 , Kongresni center, Rogaška Slatina.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.