Združenje kovinskih materialov in nekovin

Novice


Arhiv: Nagrajene najboljše inovacije na nacionalni ravni

Najboljše inovacije na nacionalni ravni. Gospodarska zbornica Slovenije je na »Dnevu inovativnosti 2017«, v sredo 27. septembra na Brdu pri Kranju, predstavila dejanske priložnosti in možnosti, ki jih krožno gospodarstvo ponuja - od odpadkov do različnih materialov in tehnologij za različne namene (napredni materiali, alternativni surovinski viri, napredne proizvodne tehnologije, nanotehnologije in biotehnologije), in podelila priznanja za najboljše inovacije v 2017. Katalog nacionalnih prejemnikov Priznanj GZS za inovacije 2017

Arhiv: Podjetja spodbujajo vlado, da večji del nagrade za uspešnost dobijo zaposleni

GZS je pred dnevi ministrstvu za finance poslala dodaten predlog davčnih sprememb. Z njim želi razbremeniti izplačila zaposlenim in spodbuditi podjetja k večjemu nagrajevanju zaposlenih.

Arhiv: Vabilo na posvet SRIP MATPRO

V okviru Mednarodne konference o materialih in tehnologijah je vsako leto pod okriljem Strateškega sveta za metalurgijo en dan namenjen slovenski industriji z aktualnimi tematikami. Letošnji posvet, ki bo organiziran pod pokroviteljstvom SRIP MATPRO, je namenjen povezovanju med strateškimi razvojno-inovacijskimi partnerstvi (SRIP-i) in problematiki kadrov, z namenom doseganja vodilne interregionalne vloge slovenskega gospodarstva.

Arhiv: Poročilo iz seje Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije: nova generalna direktorica GZS Sonja Šmuc

Na seji Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), ki je potekala 14. septembra 2017 v Celju, je bila za generalno direktorico s štiriletnim mandatom imenovana Sonja Šmuc.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.