Združenje kovinskih materialov in nekovin

Novice


Arhiv: Vesna Nahtigal z novim letom prevzema funkcijo generalne direktorice GZS


Vesna Nahtigal je bila 9.12.2022 imenovana za generalno direktorico GZS, štiriletni mandat pa bo nastopila 1. januarja 2023.

Zborničarj ji čestitamo in ji v dobrobit tako članstva kot zaposlenih želimo uspešno vodenje GZS.

Vesno Nahtigal je za generalno direktorico GZS dne 9.12.2022 na svoji korespondenčni seji imenoval Upravni odbor GZS na predlog predsednika GZS Tiborja Šimonke.

Z njenim imenovanjem je zagotovljena tudi kontinuiteta vodenja in odločanja na GZS, saj je bila kot dosedanja izvršna direktorica GZS za industrijsko politiko del najožjega vodstvenega tima.

Ob imenovanju se je Vesna Nahtigal zahvalila članom Upravnega odbora za zaupanje.

«Zavedam se velike odgovornosti, ki jo s tem imenovanjem prevzemam, vendar tudi priložnosti, da bom lahko z odlično ekipo strokovnjakov na zbornici zasledovala interese in potrebe naših članov. Pred nami je zahtevno obdobje. Zato moramo biti vsi deležniki, ki nam je zaupana skrb za gospodarstvo, preudarni, povezovalni in odločni,« je dejala.

Zaposlenim sporoča, da je bilo pri odločitvi za funkcijo generalne direktorice GZS odločilno njeno prepričanje, da ima na GZS odlično ekipo sodelavcev, kar je poroštvo, da bomo skupaj zmogli upravičiti poslanstvo, ki ga GZS že 171 let uspešno udejanja. »En sam človek ne more veliko storiti, če pa prevlada ekipni duh, smo lahko kos še tako zahtevnim izzivom,« je dejala.

 

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.