Ljubljana, 4. 2. 2022 – Nagrajenih je vse več izdelkov iz kategorije pekovskih izdelkov, ki vsebujejo bodisi polnozrnate sestavine, imajo nižjo vsebnost soli ali pa vsebujejo funkcionalne sestavine. Organizator ocenjevanja je GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij.
Se želiš dokazati in izstopiti iz povprečja? Te zanima, kaj se dogaja na tekmovanju, ki se ga je do sedaj udeležilo že 220 študentov? Želiš postati 14. zmagovalec/ka in se zapisati na Ecotrophelia Slovenija wall of fame?
Vse dobro v letu 2022
Dogodek
GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij za leto 2022 razpisuje 22. senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.
Strateški forum
Ali lahko slovenske izkušnje spodbudijo Evropo, da se osredotoči na vodilni prehranski dejavnik tveganja? (9. november 2021)
ŽIVILA 2021 izboljšane hranilne sestave
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.