Na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij smo pripravili brošuro z naslovom »Odloči se za POLNOZRNATE IZDELKE 2024«. V njej je predstavljena aktualna ponudba polnozrnatih izdelkov in izdelkov z dodanimi polnozrnatimi sestavinami različnih kategorij (kruh, pekovsko pecivo, fino pekovsko pecivo, keksi, testenine in njoki ter sendviči), ki so rezultat dela in razvoja 9 podjetij sektorja pekarstva.
POVABILO K SODELOVANJU: 25. senzorično ocenjevanje izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva
Razpis: ECOTROPHELIA SLOVENIJA Junior 2025
V sklopu projekta EIT Food Hub Slovenija smo na GZS - Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij uspešno izvedli delavnico z naslovom "Odpadna hrana kot odpadek ali surovina?". Dogodek je bil namenjen ozaveščanju in iskanju inovativnih rešitev za zmanjševanje odpadne hrane ter njeno ponovno uporabo.
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.