ŠOLA HACCP je intenzivno usposabljanje za strokovnjake s področja zagotavljanja varnosti živil in predstavitev elementov sistema HACCP na način, ki omogoča nadzor nad vplivom različnih dejavnikov na proizvodni proces, v realnem času. Zasnovano je na individualnem pristopu do vsakega udeleženca in spoznavanju najsodobnejših dognanj teorije ter aktualnih primerov iz domače in tuje prakse.
Vabimo vas, da se udeležite spletnega dogodka deležnikov »LET’S TALK ABOUT GRAINS - WHOLE GRAINS!«, ki bo potekal 24. septembra 2020.
Ljubljana, 22. julij 2020 – Izšla je osma številka e-novičnika projekta AlpBioEco iz programa Interreg Alpine Space.
Na GZS-Zbornici kmetijskih in živilskih podjetij smo danes že 12. leto zapovrstjo organizirali tekmovanje za študente Ecotrophelia Slovenija 2020. Tekmovanja so se udeležile tri ekipe, ki so v vse prej kot običajnem letu, kljub omejitvam in preprekam pokazale veliko zagnanost in inovacijski potencial.
Razpis za prijavo živil v Katalog živil izboljšane sestave.
Ljubljana, 25. maj 2020 – Objavljeni so rezultati drugega delovnega paketa »Eko-inovativni poslovni modeli«.
Ljubljana, 8. maj 2020 – Izšla je sedma številka e-novičnika projekta AlpBioEco iz programa Interreg Alpine Space.
Največje slovenske mlekarne in trgovci pod sloganom Slovensko mleko nas povezuje organizirajo mesec slovenskega mleka.
Združenje za prehranska dopolnila, ki deluje v okviru Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij z današnjim dnem lansira spletno komunikacijsko kampanjo #Zakakovostnejšiprobiotik.
Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.