Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Potrdila o poreklu blaga z mednarodno oznako

   

  Na GZS v Ljubljani in na dvanajstih regionalnih gospodarskih zbornicah smo začeli izdajati nova Potrdila o poreklu blaga, ki vsebujejo mednarodni znak kakovosti ICC/CO.

  Potrdila z znakom ICC/CO so bolj prepoznana in imajo večjo veljavo v svetu. Tujim partnerjem, podjetjem in institucijam zagotavljajo, da so izdana v skladu z mednarodnim standardom pri Mednarodni trgovinski zbornici. Poleg tega lahko tuje inštitucije preverijo resničnost izdanega potrdila na spletni strani https://certificates.iccwbo.org, ki je navedena tudi na vsakem novem potrdilu.

  Fotogalerija

  Fotogalerija

   

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/