Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Izkaznice o vozniških kvalifikacijah

  IZKAZNICE O VOZNIŠKIH KVALIFIKACIJAH

   

   Izpolnjeno vlogo za izdajo izkaznice o vozniških kvalifikacijah lahko vložite osebno na Upravnih enotah. Priložiti morate dve fotografiji dimenzij 45mm x 35mm z zahtevami pri fotografiranju (ozadje, svetlost, vidnost obraza ipd...) kot za druge dokumente npr. za vozniško dovoljenje. 

  Izdelovalec izkaznic Kartsistemi, d.o.o., Leskoškova 9e, Ljubljana, bo izkaznico poslal s priporočeno pošiljko v roku 8 delovnih dni šteto od dneva, ko bo vlogo prejel od UE na naslov, ki ga boste navedli na vlogi (vozniku, delodajalcu ali nazaj na Upravno enoto). Če pošiljka ne bo vročena oziroma prevzeta v roku 15 dni, se bo vrnila na Ministrstvo za infrastrukturo.

  Vloga za izdajo izkaznice IVK_2018.pdf

  Fotogalerija

   

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/