Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: PREKLIC URADNIH UR

    

  Spoštovani,

  zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa na oddelku Javne listine v Ljubljani od petka, 13. 3. 2020ne bo uradnih ur za osebno obravnavo. Delovanje posamezne regijske zbornice preverite na njihovi spletni strani.

  Vloge za licence, dovolilnice in ATA zvezke sprejemamo po e-pošti, izdane listine pa vam bomo poslali po pošti. Vloge za potrdila o poreklu blaga sprejemamo preko aplikacije essCert, kjer si lahko potrdila natisnete sami ali pa vam jih pošljemo po pošti.

  Če potrebujete kakšno informacijo oziroma stanje v kateri se nahaja vaša zadeva vas vljudno prosimo, da pokličete v času uradnih ur ali nam pošljete elektronsko sporočilo.

  Aktualne informacije in navodila glede koronavirusa najdete na https://www.nijz.si/

  Obvestilo velja do preklica.

  Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

   GZS, Javne listine

   

  Fotogalerija

   

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz v cestnem prometu, izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  Licence za prevoze samo v notranjem cestnem prometu, niso vključene v bazo.

  http://nerdcp.gov.si/javni/