Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: PREKLIC URADNIH UR

      

    Spoštovani,

    zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa na oddelku Javne listine v Ljubljani od petka, 13. 3. 2020ne bo uradnih ur za osebno obravnavo. Delovanje posamezne regijske zbornice preverite na njihovi spletni strani.

    Vloge za licence, dovolilnice in ATA zvezke sprejemamo po e-pošti, izdane listine pa vam bomo poslali po pošti. Vloge za potrdila o poreklu blaga sprejemamo preko aplikacije essCert, kjer si lahko potrdila natisnete sami ali pa vam jih pošljemo po pošti.

    Če potrebujete kakšno informacijo oziroma stanje v kateri se nahaja vaša zadeva vas vljudno prosimo, da pokličete v času uradnih ur ali nam pošljete elektronsko sporočilo.

    Aktualne informacije in navodila glede koronavirusa najdete na https://www.nijz.si/

    Obvestilo velja do preklica.

    Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

     GZS, Javne listine

     

    Fotogalerija





     

    NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER (NER)


    Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
    podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

    http://nerdcp.gov.si/javni/