Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Strokovna usposobljenost upravljavcev prevozov

   

  Podjetje, ki opravlja prevozniško dejavnost, mora za pridobitev licence, imeti strokovno usposobljenega upravljavca prevozov.
  Strokovna usposobljenost se preverja na preizkusu znanja, ki je sestavljen modularno, kar pomeni, da je različen glede na to, katere vrste prevozov bo upravljal kandidat za upravljavca prevozov.

  Izpite izvaja:

  Inter-es d.o.o.
  Cesta na Brdo 85, LJ
  info@inter-es.si
  01 2000 23
  0
  8:00-12:00
  www.inter-es.si

  Vse trenutno razpisane izpitne termine si lahko ogledate preko povezave https://www.upravljavec-prevozov.si/o-preizkusu/izpitni-roki.
  Od vseh terminov so trenutno zasedeni 4. 6., 11. 6. in 18. 6. 2020, ostali termini so trenutno še prosti. V kolikor se želite prijaviti na termin, ki je že zaseden, imate možnost uvrstitve na čakalni seznam.

  Ob povečanem številu prijav bodo razpisani dodatni termini preizkusov.

   

  Fotogalerija

   

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/