Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Webinar o poreklu blaga - 26.1. 2021

  Glavna tema seminarja bo izstop Združenega kraljestva Velika Britanija in Severna Irska iz Evropske unije in Evropske skupnosti za atomsko energijo – pravni položaj po koncu prehodnega obdobja (31. 12. 2020) z vidika preferencialnega porekla blaga ter Sporazum o trgovini in sodelovanju med Evropsko unijo in Evropsko skupnostjo za atomsko energijo na eni strani ter Združenim kraljestvom Velika Britanija in Severna Irska na drugi strani, ki se začasno uporablja od 1. 1. 2021.

  Na seminarju bodo predstavljene osnove porekla blaga, razlika med preferencialnimi in nepreferencialnimi poreklom blaga ter pravila glede določitve porekla blaga.
  Dobili boste vpogled na veljavno zakonodajo in dejanske sporazume v zvezi s poreklom.

  Članu GZS priznamo 20% popust na kotizacijo.

  Več o seminarju

  Prijava na seminar

  Dodatne informacije:
  Urška Kavčič Rihar / T: 01 5897 652 / E: urska.kavcic-rihar@cpu.si


   

   

  Fotogalerija

   

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/