Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Ne spreglejte: 13.6.: Webinar o poreklu blaga

  Tema seminarja bodo novosti na področju preferencialnega porekla blaga. Poudarek bo na praktičnem vidiku uporabe pravil, predvsem v smislu, kako se znajti v praksi glede na dejstvo, da je zakonodaja obširna ter na vzporedni uporabi dveh sklopov pravil o poreklu blaga (obstoječih PEM pravil in prehodnih PEM pravil o poreklu blaga). Tekom predavanja bo zaradi lažjega razumevanja obširne in zapletene tematike predstavljenih več primerov iz prakse.

  Seminar je namenjen osebam, ki delujejo na področju mednarodnega poslovanja, še posebej je udeležba priporočljiva za podjetja, ki poslujejo s tretjimi državami. Primeren je za osebe, ki so vključene v izvozne in uvozne postopke, kakor tudi za tržnike, da spoznajo osnove porekla blaga in njegov vpliv na poslovanje.

  Članu GZS priznamo 20% popust na kotizacijo.

  Več o webinarju

  Prijava na webinar

  Dodatne informacije:
  Urška Kavčič Rihar / T: 01 5897 652 / E: urska.kavcic-rihar@cpu.si

   

  Fotogalerija

   

  NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER LICENC


  Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
  podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

  http://nerdcp.gov.si/javni/