Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    essCert: zamenjava gesla

    Home

     

    Spoštovani uporabniki spletne aplikacije essCert,

     

     

    Za zagotavljanje varnostnih standardov mora biti geslo za dostop do spletne aplikacije essCert sestavljeno iz najmanj 8 znakov ter vsebovati vsaj:

    • 1 veliko črko, 
    • 1 majhno črko, 
    • 1 številko in
    • en poseben znak/simbol (^ $ * . [ ] { } ( ) ? " ! @ # % & / \ , > < ' : ; | _ ~ ` = + - )

    Priporočamo, da po prvi prijavi v sistem spremenite geslo.
    V zgornjem meniju izberete zavihek Moj račun in nato na dnu profila gumb Spremeni geslo. Po dvakratnem vnosu trenutnega gesla in novega gesla (enkrat za nastavitev in enkrat za potrditev) kliknite Vnesi, da uveljavite spremembo.
    Geslo lahko spremenite na povezavi: https://www.tradecert1.net/retrieve/.

    Nekaj predlogov za uspešno zamenjavo gesla:

    • Izogibajte se kopiranju/lepljenju gesla, ampak sami vpišite geslo v zahtevano polje.
    • Gesla razlikujejo med velikimi in malimi črkami, zato se prepričajte, da CAPS LOCK ni aktiven na vaši tipkovnici in da vnesete geslo, kot je prikazano v e-poštnem sporočilu.
    • Po 3 neuspešnih poskusih prijave v 15 minutah sistem začasno onemogoči prijavo, poskusite ponovno čez 15 minut na https://www.esscert.com/log-in/.
    • Gesla, shranjena v brskalniku, lahko motijo ročno vneseno geslo. Če je katero koli geslo že shranjeno, predlagamo, da izbrišete vsa shranjena gesla za essCert.com in tradecert1.net, preden se znova poskusite prijaviti. Postopek brisanja gesel v brskalniku je opisan na povezavi: https://its.uiowa.edu/support/article/104086

    Če kljub temu me morete vstopiti v aplikacijo so možne rešitve:

    • Prva možnost: Aplikacijo odprite v drugem brskalniku, npr. Edge, Chrome.
    • Druga možnost: V Chromu pritisnite Ctrl+H, odpre se zgodovina brskalnika. Na levi strani izberite: izbriši zgodovino brskanja, ves čas. Ponovno odprite Chrome.

    V kolikor imate kljub upoštevanju zgoraj navedenih navodil še vedno težave pri prijavi v aplikacijo essCert, pišite na support@esscert.com (v angleškem jeziku).

     

    GZS, Javne listine

    20. 11.  2023

     

     

     

     

    Fotogalerija





     

    NACIONALNI ELEKTRONSKI REGISTER (NER)


    Nacionalni elektronski register licenc za opravljanje prevozov v mednarodnem cestnem prometu (NER) je javno dostopna baza vseh
    podjetij in upravljavcev prevozov z veljavno licenco Skupnosti za mednarodni prevoz blaga in potnikov v cestnem prometu, ter licenc za opravljanje prevozov v notranjem cestnem prometu izdano s strani Gospodarske zbornice Slovenije ali Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije  - izdajateljev licenc za prevoze v cestnem prometu.

    http://nerdcp.gov.si/javni/