Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Izraelski poslovni zajtrk, 14.05.2010

    Veleposlaništvo Izraela v Republiki Sloveniji, v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, organizira predstavitev izraelskega sejma in konference o biomedicinskih in biotehnoloških rešitvah Biomed 2010.

    Predstavitev bo potekala v okviru dogodka

    IZRAELSKI POSLOVNI ZAJTRK, ki bo v petek, 14. maja 2010 od 09:00 do 11:00
    na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza, VII nadstropje

    Priložnosti za sodelovanje z izraelskimi podjetji s področja biomedicine in biotehnologije bo predstavil dr. Idan Tamir, predsednik podjetja Rad Biomed Accelerator, enega od vodilnih izraelskih privatnih podjetij na področju bioloških ved (Life Science) in biomedicinskih pospeševalcev. 

    Končni namen predstavitve je informirati in motivirati potencialne interesente z ekonomske, znanstvene, akademske in politične sfere biomedicinskih in biotehnoloških sektorjev, za obisk BIOMEDa 2010, ki bo potekal med 14. in 16. junijem 2010 v Izraelu.

    Vljudno vas naprošamo, da nam vašo prisotnost na predstavitvi potrdite z izpolnjeno online prijavnico najkasneje do 12. maja 2010.

    Vse informacije o junijskem BIOMEDu 2010 so dosegljivi tudi na spletnem naslovu BIOMEDa , prav tako pa smo vam za dodatne informacije o predstavitvi na razpolago v Centru za konkurenčnost pri GZS, Nataša Turk, telefon: 01/5898 152, e-naslov: natasa.turk@gzs.si.

    Fotogalerija