Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Kje nas čakajo nepovratna sredstva do konca leta 2019?

  Do konca leta 2019 pričakujemo nepovratnih spodbud v skupni vrednosti več kot 50 mio eur. Največ sredstev bo namenjenih za mala in srednje velika podjetja na področju spodbujanja konkurenčnosti podjetij, krepitev izvoza ter turizma

  Arhiv: Aktualni evropski razpisi

  V sodelovanju s Tiko pro d.o.o. smo pripravili aktualne razpise v Sloveniji.

  Arhiv: Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja na Hannover Messe Od 1.4. do 4.4.2019

  Gospodarska zbornica Slovenije se kot slovenski partner mreže Enterprise Europe Network (http://een.si) pridružuje k organizaciji dogodka Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja, ki potekajo v okviru Hannover Messe, vodilnega mednarodnega razstavišča industrijskih tehnologij, materialov in izdelkov.

  Arhiv: EUROBIOHIGHTECH BROKERAGE DOGODEK

  Gospodarska zbornica kot član mreže Enterprise Europe Network so-organizira dogodek Brokerage @EuroBioHighTech 2018, ki bo 26. in 27. septembra v Trstu (Italija). Dogodek je namenjen podjetjem in organizacijam v Srednji Evropi in z območja Balkana v biomedicinskem sektorju, biotehnologiji in bioinformatiki.

  Arhiv: Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2018 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA

  AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1.700 razstavljavcev iz 30-ih držav, strokovni pa zato, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

  Arhiv: Meet4Business MEGRA 2018

  Kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS Megra 2018, ki bo potekalo 4. aprila 2018 v Gornji Radgoni v okviru sejma Megra 2018.

  Arhiv: EU-SRBIJA 2018

  Gospodarska zbornica Slovenije se kot partner mreže Enterprise Europe Network pridružuje so-organizaciji dogodka EU – Srbija 2018.

  7,5 milijona evrov za digitalizacijo MSP

  7,5 milijona evrov za digitalizacijo MSP

  Malim in srednjim podjetjem, ki nameravajo vzpostaviti ali nadgraditi svoje elektronsko poslovanje, bo namenjen razpis ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

  Arhiv: V nizkem štartu na lovu za 30 mio eur nepovratnih sredstev

  Ministrstva so objavila najave razpisov do konca leta 2016.