Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: S pomočjo pesmi do pravega poklica

  Arhiv: S pomočjo pesmi do pravega poklica

  V sodelovanju z med mladimi izredno priljubljenim raperjem Trkajem in Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS) sta v okviru projekta Potujoča razstava poklicev prihodnosti nastali tudi skladba in videospot z naslovom »Znanje je lajf«, v katerem Trkaj mlade nagovarja, naj se »gredo učit, kar hočejo bit«.

  Arhiv: Tekoča naročila tudi do 5 odstotkov nižja

  Arhiv: Tekoča naročila tudi do 5 odstotkov nižja

  Upad prodaje na kitajskem trgu je pričakovan in se že odraža v tekočih naročilih, a to po vsej verjetnosti pomeni stabilizacijo trga in ne napoved večjih padcev.

  Arhiv: Slovensko gospodarstvo je v dobri kondiciji, zato se krize ni bati

  Arhiv: Slovensko gospodarstvo je v dobri kondiciji, zato se krize ni bati

  Če bomo o krizi nenehno govorili, jo bomo sami ustvarili

  Arhiv: Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja na Hannover Messe Od 1.4. do 4.4.2019

  Gospodarska zbornica Slovenije se kot slovenski partner mreže Enterprise Europe Network (http://een.si) pridružuje k organizaciji dogodka Dnevi tehnološkega in poslovnega sodelovanja, ki potekajo v okviru Hannover Messe, vodilnega mednarodnega razstavišča industrijskih tehnologij, materialov in izdelkov.

  Arhiv: Vlaganje v izobraževanje zaposlenih je izjemnega pomena

  Digitalizacija in avtomatizacija sta korenito spremenili poklic računovodij. Spremembe poslovnih procesov je treba izkoristiti za trdnejše sodelovanje s strankami.

  Arhiv: Odprti aktualni razpisi

  V sodelovanju s Tiko pro d.o.o. smo pripravili aktualne razpise v Sloveniji

  Arhiv: EUROBIOHIGHTECH BROKERAGE DOGODEK

  Gospodarska zbornica kot član mreže Enterprise Europe Network so-organizira dogodek Brokerage @EuroBioHighTech 2018, ki bo 26. in 27. septembra v Trstu (Italija). Dogodek je namenjen podjetjem in organizacijam v Srednji Evropi in z območja Balkana v biomedicinskem sektorju, biotehnologiji in bioinformatiki.

  Arhiv: Kooperacijsko srečanje Meet4Business Agra 2018 na področju KMETIJSTVA IN ŽIVILSTVA

  AGRA je s svojo več kot 50 letno tradicijo na stičišču štirih evropskih držav že vrsto let največji tovrstni gospodarski in strokovni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Gospodarski zato, ker na njem sodeluje preko 1.700 razstavljavcev iz 30-ih držav, strokovni pa zato, ker se na njem predstavijo vse ključne strokovne inštitucije ter poteka preko 150 strokovnih in družabnih dogodkov.

  Arhiv: MEDNARODNI GOSPODARSKI FORUM (Slovenija ∽ Hrvaška ∽ Srbija)

  Številni organizatorji in partnerji dogodka, ki smo obrtne in gospodarske zbornice, resorna ministrstva, poslovni klubi, podjetja in ostale organizacije najavljamo Mednarodni gospodarski forum Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki bo potekal v okviru 51. MOS-a (Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti) v Celju, in sicer v sredo, 12. septembra 2018, ob 9.30, v Modri dvorani II (Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, Celje).

  Arhiv: Nova akademija za vse, ki vodijo ali upravljajo z investicijami

  Arhiv: Nova akademija za vse, ki vodijo ali upravljajo z investicijami

  Slovenija bo 13. Septembra prvič dobila Akademijo gradbenih investicij (AGI), ki bo vključevala izobraževanja, ki jih potrebuje vsak, ki izvaja oz. vodi investicije.