Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Predstavitve knjige Alternativno reševanje delovnopravnih sporov, 30.04.2010

  lternativno reševanje delovnopravnih sporov

  Izšla je publikacija skupine avtoric in avtorjev Alternativno reševanje delovnopravnih sporov s podporo socialnega dialoga,študija in priročnik za prakso obenem, saj vsebuje zbrane članke o pravnih vprašanjih s področja nesodnega reševanja individualnih delovnih sporov z arbitražo in mediacijo ter priloge – posamezne pomembne pravne vire s tega področja.

  Knjiga je izšla v okviru istoimenskega projekta, katerega strokovna vodja je Metka Penko Natlačen in v njem sodeluje devet pravnikov. Študijo je recenzirala dr. Etelka Korpič Horvat.

  Predstavitev knjige bo v dvorani G v medetaži poslovne stavbe Gospodarske zbornice Slovenije, Ljubljana, Dimičeva 13 bo še v petek, 30.4.2010 od 11. do 14. ure. 

  Prijava >>>

  Udeleženci predstavitev prejmejo študijo brezplačno.

  Dodatne informacije in prijave na prezentacijo: Suzana Janežič, T: 01 58 98 184, E: ards305@gzs.si

  Projekt delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete Institucionalna in administrativna usposobljenost; prednostne usmeritve Spodbujanje razvoja nevladnih organizacij, civilnega in socialnega dialoga.


  Pripeti dokumenti

  Fotogalerija