Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Informativni dan Marie Sklodowska-Curie actions (Obzorje 2020) - povezovanje znanosti in gospodarstva

    Vljudno vas vabimo na Informativni dan Marie-Sklodowska-Curie Actions (Obzorje 2020) - povezovanje znanosti in gospodarstva, ki ga organizira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v sodelovanju z Evropsko komisijo in Gospodarsko zbornico Slovenije. Dogodek bo potekal 20. oktobra 2015 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, namenjen pa je podjetjem in raziskovalcem. 

     Program Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) zagotavlja nepovratna sredstva raziskovalcem na različnih stopnjah poklicne poti (kandidatom za doktorat ter tudi zelo izkušenim raziskovalcem). Namen programa je spodbujati nadnacionalno, medsektorsko in interdisciplinarno mobilnost raziskovalcev ter raziskovalno usmerjenim organizacijam (podjetjem, univerzam, raziskovalnim centrom) omogočiti gostitev nadarjenih tujih raziskovalcev za oblikovanje strateških partnerstev z vodilnimi institucijami po vsem svetu. 

    Dogodek je brezplačen, nanj pa se prijavite preko spletne strani: http://mscabusiness.teamwork.fr/, na kateri boste našli tudi več informacij o samem dogodku. 

     Utrinek z informativnega dne: 

     

    Predstavitve:

    1. Przemyslaw Jankowski, Evropska komisija (.pdf)
    2. Nika Vodopivec, Instrumentation Technologies d.d. (.pdf)
    3. Andrej Bauer, Univerza v Ljubljani (.pdf)
    4. Nikola Balić,Univerza v Splitu (.pdf)
    5. Robert Marinšek, CMEPIUS (.pdf)
    6. Simona Rataj, GZS (.pdf

    Fotogalerija