Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  Novice


  Arhiv: Ali DV/zaposlenega ustreza pogoju Javnega razpisa za RRI v verigah in mrežah vrednosti?

  MIZŠ in MGRT sta 29.1.2016 objavila skupni Javni razpis za RRI v verigah in mrežah vrednosti, kjer je razpisni pogoj vezan tudi na DODANO VREDNOST NA ZAPOSLENEGA*.

  V kolikor želite:

            preveriti ali vaše podjetje/potencialni partner(ji) ustreza(jo) razpisu?

            pridobiti nabor potencialnih partnerjev, ki ustrezajo razpisu?

  Lahko to storite na Gospodarski zbornici Slovenije.

   

  Kontakt na GZS:

  SKEP – Analitska skupina GZS
  Tel: 01 58 98 291
  e-pošta: skep@gzs.si

  Storitev je plačljiva, člani GZS imajo 50 % popust. 

  * MIZŠ - Javni razpis za »RRI v verigah in mrežah vrednosti« ? Sklop 1: »Spodbujanje izvajanja raziskovalno-razvojnih programov (TRL 3-6)«,  RAZPISNI POGOJ, vezan na DV/zaposlenega:

  Vsako podjetje, ki sodeluje v konzorciju mora v letih 2012, 2013 ali 2014 dvakrat preseči povprečje panoge za kriterij dodana vrednost na zaposlenega. (Dodano vrednost na zaposlenega v letih 2012, 2013 in 2014 enako ali višjo od povprečja panoge dejavnosti v Sloveniji).

  *MGRT - Javni razpis za »RRI v verigah in mrežah vrednosti« ? Sklop 2: Spodbude za raziskovalno-razvojne projekte (TRL6-9), )«, RAZPISNI POGOJ, vezan na DV/zaposlenega:

  Dodano vrednost na zaposlenega v enem od treh let 2012, 2013 in 2014 mora imeti enako ali višjo od povprečja panoge dejavnosti, ali enako ali višjo od 150% povprečja dodane vrednosti na zaposlenega v Republiki Sloveniji.

  Fotogalerija