Informacije in pomoč

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

    Novice


    Arhiv: Novice o aktualnih razpisih, 6. september 2016

    Slovenski podjetniški sklad je zaradi porabe sredstev predčasno zaprl razpis za ugodne kredite. SID banka ima na voljo sredstva še do konca oktobra. Krediti so namenjeni za vse velikosti podjetij.

     Zanimiv je program, kjer se podpira kapitalsko neustrezna podjetja z namenom kapitalske utrditve.

     KLIK do vseh programv TUKAJ.

     Nepovratna sredstva za razvojna mala in srednje velika podjetja:

     

    V okviru programa Obzorje 2020 so razpisana sredstva, ki so namenjena podpori inovativnih projektov z velikim tržnim potencialom. Razpis je namenjen izključno MSP-jem iz držav EU oziroma pridruženih držav programa Obzorje 2020, ki se lahko prijavijo samostojno ali v konzorciju.

     Poglejte si slovenske zmagovalce TUKAJ.

     Rešitev, ki bo glavni rezultat projekta, mora biti ob prijavi razvita vsaj do faze TRL6 (Demonstracija tehnologije v relevantnem okolju). Višina subvencije 70%. Več informacij!

     Najavljeni razpisi:

     Vsem podjetjem priporočamo, da se pripravite nekoliko prej. Izkušnje so nam pokazale, da ko se razpis odpre je zelo malo časa za oddajo vloge in velikokrat podjetja nis(m)o pripravljena. 

     -       Nepovratna sredstva za kompetenčne centre za razvoj kadrov, ki bodo povezali podjetja in druge deležnike na trgu dela (npr. interesna združenja, zbornice, organizacije na trgu dela) in izboljšali usposobljenost zaposlenih in konkurenčnost podjetij. Več informacij.

     -       Nepovratna sredstva za obdelavo okroglega lesa ter dejavnost prve predelave lesa. Subvencije za investicije v opremo. Več informacij.

     -       Vavčerji, nepovratna sredstva za krepitev raziskovalnih oddelkov v podjetji. Več informacij.

    Fotogalerija