Zapri

Novice


Arhiv: Individualni informativni dan za poslovanje v Avstriji

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Razgovori bodo potekali

v sredo, 7. oktobra 2015, od 9.00 ure dalje, v prostorih GZS Območne zbornice Koroška , Koroška 47 v Dravogradu.

Prvo svetovanje obsega  informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na trgu sosednje Avstrije, o prvih korakih na področju izvoza, o razmerah na ciljnem trgu, itd.. Svetovalca boste lahko osebno vprašali, kaj vas najbolj zanima, kot npr. posebnosti poslovanja v Avstriji, kako ustanoviti podjetje, podružnico, kakšna je davčna zakonodaja, na kaj morate biti pozorni pri sklepanju pogodb,…

Informativni dan je ena izmed možnosti, ki jih nudi GZS Območna zbornica Koroška  za pospeševanje sodelovanja s podjetji v sosednji Avstriji.

Svetoval vam bo član Slovenske gospodarske zveze iz Celovca mag. Miran Breznik, svetovalec z dolgoletnimi izkušnjami na področju izvoza in internacionalizacije. Miran Breznik že 20 let pomaga slovenskim in tujim podjetjem  pri odpiranju izvoznih trgov.

Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik (v prilogi) ter določiti točno uro vašega prihoda.

Dodatne informacije so vam na voljo pri direktorici OZ Koroška, Tatjani Kupnik, tel.: 02/87 23 252,  e-pošta: tatjana.kupnik@gzs.si.

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.