Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: ODNOSI MED ZAPOSLENIMI IN OBVLADOVANJE STRESA,

Arhiv: ODNOSI MED ZAPOSLENIMI IN OBVLADOVANJE STRESA

Seminar: ODNOSI MED ZAPOSLENIMI IN OBVLADOVANJE STRESA

Arhiv: Javni razpis za dodeljevanje finančnih sredstev za blaženje posledic epidemije COVID-19 v Občini Ravne na Koroškem v letu 2021

Javni razpis za dodeljevanje finančnih sredstev za blaženje posledic epidemije COVID-19 v Občini Ravne na Koroškem v letu 2021

Arhiv: Posebnosti avstrijskega trga

Vabimo na zanimivo brezplačno spletno predavanje Posebnosti avstrijskega trga, dne 9. junija 2021 preko spletne aplikacije ZOOM.

Arhiv: Vzpostavitev zdravega delovnega mesta v času boja z epidemijo covid-19

V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« vas vabimo na spletni posvet. Osrednja vsebina predstavlja pomen zdravega delovnega mesta, kar je v zadnjem letu še posebej na preizkušnji. Gre za osvetlitev problematike z vidika Zakona o varnosti in zdravja pri delu ter izvajanja ukrepov. Obenem gre tudi za prepoznavanje psihosocialnih tveganj na delovnem mestu in uvedbo strategije za izboljšanje odpornosti in prilagodljivosti organizacije med epidemijo in po njej. Izmenjava izkušenj in dobrih praks je v tem času toliko bolj dobrodošla.

Arhiv: Subvencije za zaposlovanje – Program Zelena delovna mesta

Vabilo na webinar: Subvencije za zaposlovanje – Program Zelena delovna mesta

Arhiv: Zakonodajne novosti glede embalaže in odpadkov

Z začetkom veljave nove uredbe bodo na področju embalaže in odpadne embalaže veljale spremembe, zato vabimo koroška podjetja, da se udeležijo brezplačne spletne delavnice, organizirane s strani SPOT Posavje.

Arhiv: Webinar: Davčne pasti opravljanja dela v Avstriji

Slovenska podjetja, ki z napotenimi delavci opravljajo storitve v Avstriji, se lahko hitro znajdejo v davčnih in finančnih pasteh, še posebej, če pred začetkom opravljanja storitev niso uredila vse potrebne dokumentacije. Na pobudo SGZ Celovec vabljeni na brezplačni webinar na temo urejanja dokumentacije in upoštevanih stroškov ter plač za napotene delavce.

Arhiv: Kaj in kako inovirati ter kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na »Razpis za najboljše inovacije v letu 2021«, s predstavitvijo dobre prakse o širjenju kulture inovativnosti

Spoštovani, vabimo vas na spletni dogodek Kaj in kako inovirati ter kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na »Razpis za najboljše inovacije v letu 2021«, s predstavitvijo dobre prakse o širjenju kulture inovativnosti v podjetju TPV AUTOMOTIVE d.o.o.", preko aplikacije Teams.

Arhiv: Projekt Polet: Spletni posvet Kako biti v redu z Aljošo Bagolo

Projekt POLET, katerega namen je s pomočjo razvoja in implementacije inovativnega celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih doseči večjo osveščenost in boljšo informiranost delodajalcev in zaposlenih ter boljšo usposobljenost delodajalcev za izvajanje ukrepov na tem področju, vključuje in združuje podjetja iz kohezijske regije Vzhodna Slovenija in delodajalske organizacije – Združenje delodajalcev Slovenije, Gospodarsko zbornico Slovenije, Štajersko gospodarsko zbornico in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Pokrovitelj projekta je Janez Cigler Kralj, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.