Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Gospodarski forum Koroške - GENERACIJE ZA INOVACIJE, Dravograd, 3.10.2018

Vabimo vas na prvi gospodarski forum z naslovom Generacije za inovacije. S predstavniki vodilnih inovacijskih podjetij v regiji bomo odprli teme o pomenu razvoja inovacijske kulture ter povezovanja generacij. O demografskih izzivih regije in uresničevanju talentov vseh generacij s poudarkom na prenosu znanj bodo z vami razpravljali direktorja in vodja prodaje iz družb, ki so na letošnjem regijskem razpisu za inovacije prejeli zlato priznanje.

Arhiv: Izobraževalno - predstavitveni dogodek INDUSTRIJA 4.0: IZZIVI IN REŠITVE

Vabljeni na izobraževalno – predstavitveni dogodek podjetja Robotina d.o.o. INDUSTRIJA 4.0: IZZIVI IN REŠITVE, ki bo 2. oktobra 2018 na Območni zbornici Koroška v Dravogradu.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Tirolsko, Avstrija, Innsbruck

Vabilo na slovensko gospodarsko delegacijo na Tirolsko

Arhiv: Poslovanje v Avstriji - individualni informativni dan, Dravograd, 9.10.2018

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: Jesenska izobraževanja na OZ Koroška

Jesenska izobraževanja na OZ Koroška

Arhiv: Vabilo na informativni dan 2. oktober 2018 - BABEG, Celovec, Avstrija

Dne 2.10.2018 avstrijska družba BABEG organizira brezplačen informativni dan za vse slovenske podjetnike in slovenska podjetja, ki so pred kratkim ustanovila podjetje v Avstriji ali pa o tem še razmišljajo.

Arhiv: »Izkoriščanje rezerv v stikih s strankami in prodaji«, UČINKOVIT PROCES SKRBI ZA POMEMBNE STRANKE, Dravograd, 25.9.2018

V vsakdanji delovni rutini večkrat delujemo na »običajne načine«, zato so nove odlične rešitve koristne. Vabimo vas na konkretno in praktično uporabno usmerjeno delavnico nadgradnje prodajnih veščin in znanj.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.