Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Gospodarski forum Koroške - GENERACIJE ZA INOVACIJE, Dravograd, 3.10.2018

Vabimo vas na prvi gospodarski forum z naslovom Generacije za inovacije. S predstavniki vodilnih inovacijskih podjetij v regiji bomo odprli teme o pomenu razvoja inovacijske kulture ter povezovanja generacij. O demografskih izzivih regije in uresničevanju talentov vseh generacij s poudarkom na prenosu znanj bodo z vami razpravljali direktorja in vodja prodaje iz družb, ki so na letošnjem regijskem razpisu za inovacije prejeli zlato priznanje.

Arhiv: Izobraževalno - predstavitveni dogodek INDUSTRIJA 4.0: IZZIVI IN REŠITVE

Vabljeni na izobraževalno – predstavitveni dogodek podjetja Robotina d.o.o. INDUSTRIJA 4.0: IZZIVI IN REŠITVE, ki bo 2. oktobra 2018 na Območni zbornici Koroška v Dravogradu.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Tirolsko, Avstrija, Innsbruck

Vabilo na slovensko gospodarsko delegacijo na Tirolsko

Arhiv: Poslovanje v Avstriji - individualni informativni dan, Dravograd, 9.10.2018

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: Jesenska izobraževanja na OZ Koroška

Jesenska izobraževanja na OZ Koroška

Arhiv: Vabilo na informativni dan 2. oktober 2018 - BABEG, Celovec, Avstrija

Dne 2.10.2018 avstrijska družba BABEG organizira brezplačen informativni dan za vse slovenske podjetnike in slovenska podjetja, ki so pred kratkim ustanovila podjetje v Avstriji ali pa o tem še razmišljajo.

Arhiv: »Izkoriščanje rezerv v stikih s strankami in prodaji«, UČINKOVIT PROCES SKRBI ZA POMEMBNE STRANKE, Dravograd, 25.9.2018

V vsakdanji delovni rutini večkrat delujemo na »običajne načine«, zato so nove odlične rešitve koristne. Vabimo vas na konkretno in praktično uporabno usmerjeno delavnico nadgradnje prodajnih veščin in znanj.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.