Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: DAVČNE BLAGAJNE, Dravograd, 21.10.2015

Po sprejemu predloga Zakona o davčnem potrjevanju računov, prihajajo z novim poslovnim letom pomembne spremembe s področja gotovinskega poslovanja, tako za velika, kot tudi za mala podjetja.

Arhiv: Avstrija - odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja, Dravograd, 20.10.2015

Avstrija postaja čedalje bolj privlačna za tuje vlagatelje. Dober splošni gospodarski razvoj, politična stabilnost, dobro vzpostavljena struktura finančnih storitev, visoka kupna moč in pravni okvir so odlični pogoji za ustanovitev podjetja v Avstriji

Arhiv: Pasti in novosti pri čezmejnem opravljanju storitev v Avstriji, Dravograd, 1.10.2015

Tudi pri naših sosedih se s 1.1.2016 uveljavljajo določene davčne spremembe in spremembe pri napotitvi delavcev, zato bomo na seminarju predstavili najbolj aktualne novosti.

Arhiv: Delavnica M OBRAZCI!, Dravograd, 8.10.2015

Od 1.1.2016 bodo morali vsi poslovni subjekti, ki so vpisani v Poslovni register Slovenije, obvezna socialna zavarovanja urejati prek sistema e-Vem. Predstavili bomo najpomembnejše novosti v zvezi z oddajo elektronskih M obrazcev preko sistema e-VEM.

Arhiv: Individualni informativni dan za poslovanje v Avstriji

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudimo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Arhiv: PONOSNI SMO NA KOROŠKE INOVATORJE!

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.