Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: NOVOSTI, SPREMEMBE IN OPOZORILA, VEZANA NA IZPLAČILA DOHODKOV FIZIČNIM OSEBAM PO 1.1.2017, Dravograd, 24.11.2016

S 1.1.2017 »stopijo« v veljavo spremembe in dopolnitve Zakona o dohodnini ter Zakona o davčnem postopku, »čaka« nas dodatno poročanje na IREK obrazcih, ...

Arhiv: Delavnica Opravljanje storitev v Avstriji po 1.1.2017, Dravograd, 16.11.2016

Tudi pri naših sosedih se s 1.1.2017 uveljavljajo določene davčne spremembe in spremembe pri napotitvi delavcev, zato bomo na delavnici predstavili najbolj aktualne novosti.

Arhiv: DELAVNICA KROŽNA EKONOMIJA – CRADLE TO CRADLE, Dravograd, 18.11.2016

Vlada Republike Slovenije začenja s projektom partnerstva za zeleno gospodarstvo, kjer je CRADLE TO CRADLE vodilo, cilji pa: proizvodnja izdelkov in storitev z večjo dodano vrednostjo, upoštevanje racionalne rabe energije in kreiranje novih delovnih mest.

Arhiv: Obveznosti gospodarskih družb po Zakonu o prevozih v cestnem prometu (ZPCP), Dravograd, 9.11.2016

Novi Zakon o prevozih v cestnem prometu je zelo veliko odgovornost pripisal vsem, ki sodelujejo pri odpremi oziroma sprejemu blaga v mednarodnem cestnem prevozu – tako podjetjem, ki prejemajo in odpremljajo blago kot tudi prevoznikom.

Arhiv: Obisk Kluba nagrajencev GZS na Koroškem

Klub nagrajencev na Koroškem!

Arhiv: Strokovni seminar REFUNDACIJE BOLEZNIN PO NOVEM v portalu e - Vem, Dravograd, 18.10.2016

S 1. oktobrom 2016 je stopil v veljavo Pravilnik o oddaji vlog v sistem e-Vem, ki med drugim vključuje tudi oddajo vlog v postopku vlaganja zahtevkov delodajalcev za izplačilo nadomestila plače zaradi začasne zadržanosti od dela v breme zdravstvenega zavarovanja.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.