Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Novosti s področja porekla blaga, Dravograd, 21.3.2017

Seminar je namenjen špedicijam, imetnikom dovoljenj za poenostavljeno potrjevanje porekla blaga (PIZ) in gospodarskim subjektom iz Koroške.

Arhiv: Kaj je dobro vedeti o »DAVČNEM NADZORU« s spremembami, ki veljajo od 1.1.2017 dalje, Dravograd, 7.3.2017

Vabimo vas, da se nam pridružite na seminarju, s pomočjo katerega boste pridobili kup uporabnih informacij, utrdili ali osvežili svoje znanje o navedeni temi ter se seznanili z novostmi, ki veljajo na tem področju od 1.1.2017 dalje.

Arhiv: Predstavitev prenovljene spletne aplikacije AJPES za predložitev letnih poročil, Dravograd, 23.2.2017

Namen predstavitve je udeležencem predstaviti novi, posodobljen spletni portal AJPES in delovanje nove spletne aplikacije za predložitev letnih poročil

Arhiv: Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam v Koroški regiji za leto 2017

GZS Območna zbornica Koroška 14. leto zapored objavlja Razpis za izbor naj inovacije Koroške. Priznanja za najboljše inovacije v regiji predstavljajo najvišja priznanja inovativnih dosežkov koroških podjetij, posameznikov in inštitucij. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva ter konkurenčne prednosti za podjetja.

Arhiv: Gospodarska slika Koroške v januarju 2017

Predstavitev gospodarstva koroške regije v januarju 2017

Arhiv: DIGITALIZACIJA poslovanja kot poslovna priložnost, Dravograd, 15.2.2017

Z digitalizacijo boste vzpostavili preglednost in odgovornost vseh v procesu nastajanja in potrjevanja dokumentov, sledljivost sprememb in poteka dela ter občutno pohitrili izvajanje in zmanjšali število napak ter z njimi povezana tveganja.

Arhiv: Seminar Pogoji za poslovno sodelovanje z Avstrijo v letu 2017, Dravograd, 2.3.2017

Pogoji poslovanja pri naših severnih sosedih se v letu 2017 spreminjajo, zato vas vabimo na seminar, ki je namenjen aktualnim novostim na avstrijskem trgu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.