Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Podaljšan rok za prijavo na 15. razpis za inovacije v koroški regiji: 9.4.2018

Podaljšan rok za prijavo na 15. razpis za inovacije v koroški regiji: 9.4.2018

Arhiv: Vabilo na ogled dobre prakse - kovinska industrija

Vabilo na ogled dobrih praks, ki bo v petek, 23.3.2018 - ogled podjetja TEHOVNIK d.o.o. iz Slovenskih Konjic, spoznali bomo njihovo proizvodnjo ter predstavitev novih trendov, možnosti, težav in izzivov delovanja znotraj branže kovinske industrije.

Arhiv: Uporaba portala Tax-Fin-Lex

Na pobudo Koroške osrednje knjižnice za lažji dostop do informacij na zakonodajnih področjih, uporabnih za gospodarske družbe, objavljamo njihovo novico.

Arhiv: Izvozni načrt, Dravograd, 28.3.2018

Seminar bo izjemno koristil predvsem malim in srednje velikim podjetjem, ki že delujejo na tujih trgih in bi svojo izvozno dejavnost želela intenzivirati, in tistim, ki bi izvozniki želeli postati.

Arhiv: »Aktualno« in vedno »vroče« na področju OBDAVČITVE FIZIČNIH OSEB in NORMIRANCEV v letu 2018!, Dravograd, 5.4.2018

Vabljeni na seminar – Aktualne novosti na področju obdavčitve fizičnih oseb in normirancev v letu 2018

Arhiv: Poslovni zajtrk, Avstrija – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja, Dravograd, 21.3.2018

Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, organiziramo skupaj z ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih investicij v Austriji) poslovno – informacijski seminar ter predstavitev prednosti in postopkov ustanavljanja podjetja v Avstriji

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.