Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Novoletni paket delovnopravnih sprememb, Dravograd, 14.12.2017

Namen seminarja je predstavitev zakonodajnih sprememb s področja delovnega prava, trga dela oziroma socialne varnosti, ki se pričnejo uporabljati v letu 2018.

Arhiv: LIFE delavnica za podjetja, Dravograd, 19.12.2017

Vabljeni na LIFE delavnico za podjetja, ki jo na OZ Koroška organizira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta LIFE Krepitev zmogljivosti.

Arhiv: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2017

Na seminarju bomo osvežili izhodišča za pripravo letnega poročila majhnih gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov, osrednji del seminarja pa je namenjen podrobnejšemu pregledu pravil za pripravo davčnega obračuna davka od dohodkov pravnih oseb.

Arhiv: Seminar z delavnico: ePoreklo blaga, Dravograd, 1.12.2017

Na seminarju bo podrobneje predstavljeno področje nepreferencialnega porekla blaga, predstavljen bo tudi nov sistem elektronskega izdajanja potrdil o poreklu blaga in pridobitve drugih listin, potrebnih v postopkih mednarodnega poslovanja.

Arhiv: Kadrovski trening: »Večji uspeh in učinkovitost v večih dimenzijah sodelovanja” , Dravograd, 22.11.2017

Vabimo vas, da se nam pridružite pri treningu veščin, ki je namenjen managerjem, vodjem kadrovskih služb, kadrovikom, zaposlenim v kadrovskih službah in vsem, ki jih zanima ter motivira napredek in izboljševanje stanj. Cilj je tudi razviti oz. izkoristiti potenciale ekipe ter posameznikov, kar pa lahko ima širši pozitiven vpliv za podjetje.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.