Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: POVABILO k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

POVABILO k izpolnjevanju vprašalnika za ugotavljanje potreb delodajalcev na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja zaposlenih

Arhiv: GDPR v delovnih razmerjih in ureditev dokumentacije, Dravograd, 5.3.2018

Vabimo vas na delavnico, ki je namenjena usklajevanju dokumentacije zaposlenih, pripravi temeljnih dokumentov in izvedbi začetnih ukrepov varne obdelave osebnih podatkov.

Arhiv: Prvi gospodarski rezultati za leto 2017

Leto 2018 začenja Gospodarska zbornica Slovenije Območna zbornica Koroška skupaj s panožnimi združenji pri GZS z okvirno 180 člani, ki jih predstavljajo gospodarske družbe različnih struktur, dejavnosti in velikosti, samostojni podjetniki in zadruge na Koroškem. Prva gospodarska slika Koroške v tem letu, pripravljena v sodelovanju z analitsko službo GZS, obsega obdobje preteklega leta 2017, za katerega so dosegljivi podatki v januarju 2018.

Arhiv: Kako se uspešno prilagoditi novi verziji standarda ISO 9001: 2015, Dravograd, 6.3.2018

Vabljeni vsi, ki vas zanimajo novosti standarda ISO 9001:20015 in prehod sistema vodenja kakovosti v vaši organizaciji na to verzijo standarda.

Arhiv: VABILO PODJETJEM IN ZAPOSLENIM K SODELOVANJU V PROGRAMU CELOVITE PODPORE PODJETJEM ZA OBVLADOVANJE IN PREPREČEVANJE PSIHOSOCIALNIH TVEGANJ (PROGRAM PSDT)

Vabilo podjetjem in zaposlenim k sodelovanju v programu celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih tveganj (program PSDT)

Arhiv: Poslovna asistentka, tajnica – kompetentna strokovnjakinja, Dravograd, 16.2.2018

Delovno mesto poslovne asistentke, tajnice je zaradi svoje narave dela nekaj prav posebnega. Zelo razgibano, raznoliko, obsežno, v trenutku je potrebno pravilno ukrepati, najti prave besede in najti pravo rešitev. Zato mora imeti tudi oseba, ki opravlja ta poklic, veliko znanja, pravih veščin in biti vedno »v pravi formi«.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.