Koroška gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Konferenca Za večjo zaposlenost generacije 55 plus

Povzetki konference Za večjo zaposlenost generacije 55 plus

Arhiv: Kadrovski procesi in evidence v skladu z varstvom osebnih podatkov v praksi in Koga in kako boste zaposlovali v letošnjem letu?, Dravograd, 10.4.2019

Iskanje najbolj ustreznih kandidatov ni bilo še nikoli zahtevnejše, kje jih boste našli, glede na to da je bazen kandidatov plitek, kot še nikoli do sedaj. Delo s kadri pa pomeni tudi posedovanje informacij občutljivega značaja. Mednje sodijo osebni podatki, ki jih trenutno urejata GDPR in ZVOP. V pričakovanju novega Zakona pa vendarle v praksi že moramo izvajati določene ukrepe.

Arhiv: DIGITALNI SESTANKI KOROŠKA – LJUBLJANA

Izberite krajšo pot za sestanek na GZS – omogočamo med-regionalno povezovanje na GZS

Arhiv: Gospodarski forum Koroške: POVEZUJEMO KOROŠKO

Na drugem Gospodarskem forumu Koroške POVEZUJEMO KOROŠKO, organiziranem pod okriljem GZS Koroške gospodarske zbornice, 15.3.2019 na Kopah, so udeleženci izpostavili pomen povezovanja gospodarstva in širšega regijskega okolja za razvojno naravnanost koroškega gospodarstva.

Arhiv: Prvi koraki k digitalni transformaciji podjetja in osredotočanju na kupca, Dravograd, 4.4.2019

Vabimo vas, da se nam pridružite na interaktivni delavnici za direktorje, vodje marketinga in prodaje ter vse, ki jim je pomembno komuniciranje s strankami in pridobivanje novih potencialnih kupcev.

Arhiv: Projekt Naprej - Novičke februar 2019

Novičke projekta Naprej

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.